2777
2789
عنوان

همسایه...

190 بازدید | 6 پست

نمیدونم به این همسایه بی مسئولیت چی باید گفت.دیروز رفتم کولر وصل کردم،بعد شب همسایه جدیدمون اومد گفت کلید پشت بام رو بده می‌خوام ماهواره‌م رو نصب کنم.ما هم کلید پشت بام رو بهش دادیم.چند ساعت دیگه رفتم کلید رو بگیرم گفتند ما هنوز پشت بام کار داریم کلید رو بعداً میدم مدیر ساختمان برید ازش بگیرید(کلید پشت بام رو فقط مدیر ساختمان داره).صبح بلند شدم دیدم از پشت بام آب میاد،میدونستم آب کولر ما هستش.دو ساعت پیش رفتم کلید رو از مدیر ساختمان بگیرم گفت همسایه جدیده کلید رو بهم نداده.رفتم پیش همسایه جدیده کلید رو ازش بگیرم میگه کلید تو جیب شوهرم بوده،شوهرم رفته سرکار کلید رو هم با خودش برده ساعت ۴ از کار برمی‌گرده.تا ساعت ۴ آب همینجوری باید هدر بره

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

نفهمن دیگ این جور همسایه ها ک مردم ازاری دارن خدا لعنتشون کنه 

تاپیک اخرم بیا 

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وایییییخب ازش یه کلید زاپاس هم بسازید برای اینجور مواقع

مدیر ساختمون‌مون برای جلوگیری از دزدی میگه فقط من باید کلید داشته باشم.خب وقتی همچین قانونی میزاره باید خودش عقلش برسه یک کلید زاپاس هم درست کنه

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

خوب بگیدهمسایه کلیدبااسنپ بفرسته

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خوب بگیدهمسایه کلیدبااسنپ بفرسته

خانمه خودش هست میگه کلید دست شوهرش هست،شوهرش هم تا ساعت ۴ سرکاره.نمیدونم قبول کنه واسه یه کلید اسنپ بگیره

خانمه خودش هست میگه کلید دست شوهرش هست،شوهرش هم تا ساعت ۴ سرکاره.نمیدونم قبول کنه واسه یه کلید اسنپ ...

اره بگیدمدیرساختمون تماس بگیرن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖