2777
2789
عنوان

غذاهای رژیمی من

232 بازدید | 25 پست

سلام. مدتیه رژیم کالری شماری گرفتم و تصمیم گرفتم اینجا غذاها و وعده های غذاییمو بذارم. 

صبحانه شامل: 2 ق غ شیرخشک، 1 نون تست پروتیینی، 1 کف دست نون سنگک، پنیر فتا و خیار و دو ق غ ذرت پخته، به همراه 5_6 کشمش

در کنار رعایت رژیم، ورزش روزانه هم نیم ساعت تا 40 دقیقه توی خونه انجام میدم. بدنم جمع و جور تر و خوش فرم تر شده. 

حتما تا بتونم هر روز پست جدید اینجا میذارم. 

ما پیروزی هایمان را جشن می گیریم اما چیز زیادی از آنها نمی آموزیم. در حالی که شکست ها در عین دردناکی شان، آموزنده اند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم یک میان وعده س. دو قاشق چیا و یک قاشق مرباخوری عسل. 

ما پیروزی هایمان را جشن می گیریم اما چیز زیادی از آنها نمی آموزیم. در حالی که شکست ها در عین دردناکی شان، آموزنده اند.
اسی این صبحونه رو بخوری چن ساعت بعد گشنت میشه

الان جمله ت سوالی بود یا خبری؟ 

چرا چند ساعت دیگه؟ میان وعده برای چیه؟ 

الان جمله ت سوالی بود یا خبری؟ چرا چند ساعت دیگه؟ میان وعده برای چیه؟

سوالی

من اینو بخورم تقریبا ۲ونیم ساعت دیگ گشنم میشه 

میخوام ببینم عادی عه یا ن

این وضعیت زندگی در شأن یک اسپرم برنده نیست.🤡
میخوای چاق شی فکر کردم رژیم لاغری گرفتی ماهی چقدر اضافه میکنی؟

بخاطر شیرخشک فکر کردی که میخوام چاق شم؟؟ 

شیرخشکش درصد پروتیینش بالاست به اضافه مواد مغذی

هر چند روز یکم شیر خشک هم بخاطر مواد مغذی ش میخورم. 

سالها پیش یکبار  کالری شماری کردم بدون حساب و کتاب و آگاهی فقط به کالری توجه میکردم نه مواد مفید هر خوراکی. این شد که ریزش موی شدید گرفتم

الان حواسم هست اون اتفاق نیوفتاده و مکمل هم استفاده میکنم

سوالیمن اینو بخورم تقریبا ۲ونیم ساعت دیگ گشنم میشه میخوام ببینم عادی عه یا ن

هم باید آب بخوری که حجم معده ت رو پر کنه 

هم اینکه میان وعده بخوری چیزهای مفید

همین دانه چیا خیلی خوبه

دو ق یا سه ق مرباخوری آب بریز بعد یکم عسل، میوه تکه شده مثل یکم موز، سیب، انبه، یکم وانیل. کلی مزه ش بهشتی میشه

بخاطر فیبر و پروتیینش هم سیر نگه ت میداره تا نهار

عادیه چون نون و کشمش که تو رژیمش داره باعث میشه زود گرسنه بشه   اگه مشکلت گرسنه شدنه چند روز صبح ی لیوان شیر قهوه بدون شکر بخور با یدونه تخم مرغ آب پز  اگه تا ساعت ۱۲ احساس گرسنگی کردی ی لیوان چای تلخ با چند دونه بادام زمینی یا پسته یا عناب بخور    وقتی مشکل گرسنه شدن داری نون رو به حداقل برسون بیشتر برنج بدون روغن بخور  هر وقت گرسنه شدی چای بدون شیرینی یا قهوه بخور  اینطوری معده گرم میشه به مرور احساس گرسنگی کمتر میشه آب یخ اصلا نخور حتی با غذا آب ولرم بخور  

بخاطر شیرخشک فکر کردی که میخوام چاق شم؟؟ شیرخشکش درصد پروتیینش بالاست به اضافه مواد مغذیهر چند روز ی ...

اتفاقا شیر خشک برای لاغری عالیه به خاطر نان زیاد و کشمش گفتم  مگه کالری دریافتی چقدره که فقط صبحونه این همه میخوری ؟؟ من اینو بخورم ماهی دو کیلو اضافه میکنم   این ی رژیم سلامت برای کسی که ورزش کنه و یکم کمبود وزن داشته باشه  

اتفاقا شیر خشک برای لاغری عالیه به خاطر نان زیاد و کشمش گفتم مگه کالری دریافتی چقدره که فقط صبحونه ...

من لب مرز وزن متعادل و اضافه وزن هستم

بیشتر دوست دارم شکمم و یکم پهلو هام آب بشه

البته از چند ماه پیش که پیاده روی میرفتم کم کم، کم شد و تشویق شدم رژیم هم شروع کنم تا سریعتر به اندام دلخواهم برسم

همین که بتونم لباس هایی که دوست دارم رو بپوشم برام کافیه