2777
2789
عنوان

پدر و مادرم عقل شون کجا بود ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 33 پست
پس اونایی ک خونه دار بودن و به جوون های تازه ازدواج کرده اجاره میدادن یا به پسر و عروسشون برای کدوم ...

اونا تعدادشون زیاد نبوده 

اون عروس داماد ها هم پدر مادرشون نداشته که بهشون کمک میکردن پس کم بودن

چرا باید داشته باشن ولی دیگه بعضیها فکر اقتصادی نداشتن الآن پول مهم شده قبلا آموزشی وجود نداشت و یه جورایی بعد از انقلاب بخصوص ثروت ستیزی و مخالفت با تجمل گرایی  هم وجود داشته که این چیزا رو تجمل میدیدن جو جامعه اینجور بوده 

من خودم هیچ نقصی در دنیا نمی بینم و همه چیز سرجای خودشه چون با نظم و هدفی بالا خلق شده..

من به سیستم افرینش کارندارم واین که معلومه همه چی بی عیب ونقصه

ولی طرزفکرادماومعیارخوشبختی برای همه یکی نیست واینم جزیی ازهمون سیستم افرینشه که همه مثل هم نیستن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به سیستم افرینش کارندارم واین که معلومه همه چی بی عیب ونقصهولی طرزفکرادماومعیارخوشبختی برای همه ی ...

بله دقیقا فکر ها مختلف و برداشت ها یکی نیستند اما حقیقت اینه که شادی و خوشبختی ذاتِ خود ماست...یعنی وجود ما

خود منم والدینم ناقص العقل هستند درست مثل کثافت وحشی حیوون معتاد هرزه هول که 7 سال گوز ریده شاشیده به اعصاب ول نمی کنه گه باده تنه لش عقده ای بی شعور فقط زر میزنه مزخرف میگه