2777
2789
عنوان

بی خوابی مزمن

679 بازدید | 22 پست

دوستان بی خوابی مزمن و شدید دارم 

از شب تا الان بیدارم و خوابم نمیبره سردرد و خوابالودگی و... دارم ولی خوابم نمیبره واقعا از بیخوابی رنج میبرم چیکار کنم ؟

دلم میخاد بمیرم راحت شم 

هرچه در جستن آنی ،آنی 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دقیقا

منم همین بودم ولی تازگیا خوب شدم شبا تا صبح نیم ساعت خواب نیم ساعت بیدار. قرص کلردیازپوکساید را امتحان کن. من حتی با ملاتونین هم خوابم نمی برد

سلام ما بر زنده کننده اهل ایمان🙏🌹

منم مثل شما واقعا نمیدونم چمه

بخوام بخوابم هم با کوچکترین صدا بیدار میشم و عصبی 

دیشب ربع ساعت خوابیدم

اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی، که روزهای بی درد را زیستی ،برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام ،چایت را بنوش و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند....💔

فکرو خیال و کمبود عشقه یعنی چی

شوهر من  تا بعد از ظهر که خونه نیست بعد اونم دائم سرش تو گوشیه، باهاش هم حرف بزنی یه زخم زبون و بی‌ادبی میکنه. من خیلی دلم میشکنه، شبها خوابم نمی‌بره پناه میبرم تو گوشی و اینجوری هم خوابم نمیبره

شوهر من تا بعد از ظهر که خونه نیست بعد اونم دائم سرش تو گوشیه، باهاش هم حرف بزنی یه زخم زبون و بی‌ا ...

من مجردم و از بی پولی اذیت ام و از طرفی سینگل هیچ کس رل خوب ندارم ک هفته ای یکبار برم بیرونم حالم خوب شه 

هرچه در جستن آنی ،آنی 
من مجردم و از بی پولی اذیت ام و از طرفی سینگل هیچ کس رل خوب ندارم ک هفته ای یکبار برم بیرونم حالم خو ...

چرا رل خوب نداری، الان فضای مجازی که دوستی رو راحت کرده، کلی صفحات چت هست تو مایکت و اینا