2777
2789
عنوان

ان تی بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 19729 بازدید | 81 پست
وای گلم اصلا نگران نباش ان تی هم خوبه آزمایشم که والا تحت تاثیر هزار تا چیزه بسپارش به خدا

سپردم به خودش توکل برخدا

خدایا شکرت که پسرمو صحیح و سالم بهم دادی  ممنون خداجون الحمدالله رب العالمین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی شکر که سالمه، شما اکو قبل جنین هم انجام دادی؟؟ الان موچولوتون چند وقتشه؟

ممنون عزیزم الان دوساله شو تموم کرده من نه فقط سونو انومالی دادم اونجا گفت دیگه لازم نیست اکو بدی قلبش سالمه

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو
نه منم سقط کردم تو 19هفته زایمان طبیعی دردش کشت منو زنده کرد دوباره.چند هفته ای؟ آمینو سنتز دادی

ن امینو نیاز نشد...منم خیلی از دردش وحشت دارم😔😔

و خدایی که در این نزدیکیست..‌ممنونتم خداجون💓🌱
چه مشکلی رو تو جنینت گفتن عزیزم؟ از امینوسنتز اجازه سقط دادن؟ فامیل هستین با همسرت؟

نمیدونم میگن انگاری کیست تو گردنشه و کلا ورم کرده ان تی هم که بالاس...فامیل هم نیستیم 

و خدایی که در این نزدیکیست..‌ممنونتم خداجون💓🌱
الهی شکر که سالمه، شما اکو قبل جنین هم انجام دادی؟؟ الان موچولوتون چند وقتشه؟

اکو قلب جنین هیچ ربطی به انومالی نداره دوستم انومالی رفت همه چیز سالم بعد دنیا اومدن فرزندش مشکل قلبی شدید داشت 

خدایا شکر  

خانوما تو خدا نگران نباشین من nt 3.71 بود ریسکمم یک به هفت اونقدر ترسوندنم که نگو یه ماه و نیم استرس از دست دادن بچم خدا رو شکر دیروز جواب ازمایشمو گرفتم سالمه

واقعا برا  خودشون دکان باز کردن همه رو میفرستن امینو سنتز