2777
2789
عنوان

ان تی بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 19729 بازدید | 81 پست
اعظم جان جواب ازمايشم اومد وخوب بود خداروشكر🙏🏼

خانومی شما ان تی بالا بود به عیر از ازمایش خون غربالگری ارمایش دیگه ای هم دادی؟؟من ان تیم ۲.۳ و ازمایش خونم ریسک منفی بود و خوب بود الان نگرانم باید چیکار کنم اگه میدونی راهنماییم کن

گلم من آمینو نکردم رفتم سل فری دادم از ریسک سقط میترسیدم نترس گلم انشالا نی نی شما هم سالمه اگه بتون ...

خانومی شما ان تی بالا بود به غیر از ازمایش خون غربالگری ارمایش دیگه ای هم دادی؟؟من ان تیم ۲.۳ و ازمایش خونم ریسک منفی بود و خوب بود الان نگرانم باید چیکار کنم اگه میدونی راهنماییم کن.کواد مارکر ماما رفتم امروز پیشنهاد کرد همون سل فری هست؟یا چیزی لازم نیس؟😣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانومی شما ان تی بالا بود به غیر از ازمایش خون غربالگری ارمایش دیگه ای هم دادی؟؟من ان تیم ۲.۳ و ازما ...

عزیزم اصلا نگران نباش من غربالگری دوم نرفتم همون سل فری دادم که گفتن سالمه سونو آنومالی هم رفتم هفته ۲۲ پسرم هم الان ۴ماهه هست سالم و باهوش  اینا واسه جیب خودشون کار میکنن

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو
عزیزم اصلا نگران نباش من غربالگری دوم نرفتم همون سل فری دادم که گفتن سالمه سونو آنومالی هم رفتم هفته ...

عزیزم اینکه میگن ممکنه مشکل قلبی داشته باشه درسته؟شما اکوی قلب هم انجام دادی؟سل فری چه چیزهایی رو مشخص میکنه؟؟؟؟؟به نظرت من ان تی ۲.۳ بوده و ازمایش خونم خوب بوده لازمه سل فری انجام بدم؟؟؟؟؟اگه اره کجا باید برم

عزیزم اینکه میگن ممکنه مشکل قلبی داشته باشه درسته؟شما اکوی قلب هم انجام دادی؟سل فری چه چیزهایی رو مش ...

نه گلم من اکو قلب ندادم دکترم گفت همون سونو آنومالی همه چیزو میگه که اونم گفت قلبش سالمه

اگه بری سل فری خودت راحت میشی چون ممکنه تا آخر بارداری همون طور نگران باشی منم آزمایشم هیچ مشکلی نداشت فقط سونو ان تی زیاد بود بازم میگم استرس نداشته باش انشالا نی نی تم سالمه

سلام خانما ها کسی بوده که nt 2.61 باشه و آزمایش خون نرمال باشه بچه سالم به دنیا اومده باشه؟

عزیزم آزمایش من نرمال بود ان تی ۳و۱دهم الان هم پسر باهوش و شیطون دارم ۲ساله اش نشده با گوشی بازی می کنه لوگو میسازه دیگه هر چقدر بخوای شیطونی می کنه نگران نباش نی نی شما هم سالمه

سلام خانمی ان تی من ۲/۷ بود جواب آزمایشم ریسک بالا رو زده بود چون سنم بالا بود و خطر سقط داشتم دکتر برام سل فری نوشت جوابش خدا رو شکر خوب بود امروز رفتم برای سونوی ۳۶ هفته دکتر سونو گرافی گفت ریسکت خیلی بالا بوده بالای ۹۵ درصد تعجبم چرا دکترت آمینو ننوشته از اون موقع تا حالا داریم میمیرم کلی گریه کردم که نکنه بچم 

مشکل داشته باشه تو این دو سه هفته آخر چیکار کنم من دارم دیونه میشم

سلام خانمی ان تی من ۲/۷ بود جواب آزمایشم ریسک بالا رو زده بود چون سنم بالا بود و خطر سقط داشتم دکتر ...

عزیزم چرا خودتو ناراحت میکنی دکتر من گفت سل فری بهترین ازمایش هست امینوسنتز ازمایش تهاجمی هست ان تی پسر من از شما بالاتر بوده کاش اینجا بودی نشون میدادم چقدر شیطونه از اون حرفها من بدترشو شنیدم مطمین باش نی نی شما هم سالمه توکلت به خدا باشه

سلام خانمی ان تی من ۲/۷ بود جواب آزمایشم ریسک بالا رو زده بود چون سنم بالا بود و خطر سقط داشتم دکتر ...

عزیزم فارغ شدین به سلامتی.حال نی نی خوبه ان شاءالله

منم ان تیم ۲/۸شد امروز.قرار برم آزمایش سل فری بدم الان.خیلی نگرانم

عزیزم ان تی منم بالاست، شما چیکار کردین؟ امینوسنتز دادین یا سل فری؟

عزیزم مال شما چنده؟ من سل فری دادم خدا رو شکر الان سالم و دوساله شه زیاد نگران نباش