2777
2789

من بخاطر امتحانا مجبورم ولی خیلی ضرر داره حداقل برای من  تپش قلب و بیماری های قلبی میاره دیابت میاره در طول مدت خودم قلبم درد میگیره زیاد بیدار بمونم یه زمانی تا صبح بیدار میموندم تحقیق کردم راجبش🚶🏻‍♀️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😅

🤣🤣☺️☺️

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

من خوابم میومد تا این که شوهر ظالمم ناراحتم کرد.امیدوارم شما خودت خودخواسته بیدار باشی و به زودی اوک ...

نارحت نباش من برای مشکلاتی تا صبح بیدار بودم مه بدترین مشکلات زندگی بودن ولی میگذره اکه به خدا توکل کنی

من خوابم میومد تا این که شوهر ظالمم ناراحتم کرد.امیدوارم شما خودت خودخواسته بیدار باشی و به زودی اوک ...

من هم غمی عذابم میده مخم درد میکنه خوابم میاد ولی یهو ته دلم خالی میشه دست خودم نیست یه ساعت دیگه هم باید برم سرکار .نمیدونم چیکار کنم

وای چرا این جور شد؟ فکر میکنی ریشه اش چیه؟

ریشه اش از زمان بچگی تا الانمه . با ۲۹ سال سن تمام موهام سفید شده . از ۱۸ سالگی شروع به سفید شدن کرد. زندگیم تحت الشعاع خانواده پدری قرار گرفت . مادرم و منو رو بدترین عذاب‌ها دادن.