2821
2789
عنوان

کمکم کنید

133 بازدید | 3 پست

یه راهنمایی میخوام برای زندگی کسی که مثل خواهرمه

ایشون عقد کردس با یه آقای که با خواهرش اومده تهران زندگی میکنه و خانوادش شهرستان هستند. اولین عبد نوروز که اینا با هم عقدن میرن شهر آقا خانوادش عروسو از همه فامیلا پنهون میکنن و ه کسی نشون نمیدن مهمون میومد میگفتن عروسه بره تو اتاق و آقای داماد هم انقدر که از خانوادش و مخصوصا خواهرش حرف شنوی داره هیچ اعتراضی نمیکنه ،سرتونو درد نیارم عروس به این وضع اعتراض میکنه و همین داستان میشه و دیگه باهاش دو تا مواهر داماد خییییلی بد میشن(مجردن سن بالا دارند)

اینا میان تهران ولی دیگه آقا خانومو خونه مشترکش با خواهرش دعوت نمیکنه و ایشون دیگه رفت به اونجا نداره فقط یا میرن بیرون یا خونه عروس یا سفر.

۳-۴ماه از این شرایط گذشته داماد هنوز خونه جدا نگرفته از خواهرش

ایشون باید چی کار کنه؟

اینم بگم خواهره به شدت از لحاظ مالی و غیره حمایت میشه از سمتبرادرش و اصلا دوست نداره از برادره جدا بشه

باید جدا بشه بره دنبال زندگیش اینم سوال داره؟پسری که از الان این همه تحت سلطه مادر و خواهر باشه که زنشو از بقیه قایم کنه به درد زندگی‌نمیخوره 

یه فکت دیگه اینکه شاید ریگی به کفششون بوده که نمیخواستن کسی عروسو بیینه یا بفهمه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز