2777
2789
عنوان

نیترات ۲

53 بازدید | 5 پست

تاپیک قبلی سایت بهم اجازه اپلود کردن نداد وقتی هم که داد کسی تو تاپیک نبود بخاطر همین یه تاپیک دیگهزدم بلکه کسی بیاد

سلام😁

مجبور شدم عنوان رو اینجوری بنویسم که زیاد ویو‌ نخوره

چند نفری دور هم باشیم یه عکس بهتون نشون بدم و چون صاحب عکس خودم نیستم اینجوری نوشتم😂

زود می‌زارم اگه نت همراهی کنه و سه دقیقه بعد بر می‌دارم که مشکلی پیش نیاد😘

حالا اصلا درباره چی صحبت می‌کنم؟ خودم خیلی ذوق دارم

یکی از همکارای من ( من تو کار موسیقی ام ) که البته من دورادور می‌شناسمشون و برخورد زیادی باهاشون نداشتم و با دوستان من در ارتباطن دل برادر شوهر من رو بردن😁

آتیش برادرشوهرمم خیلی تنده و مثل اینکه دختر خانوم هنوز روی خوش نشون ندادن😁

من تو چندباری که دیدمش به نظرم دختر خوب و با شخصیتیه،

توی همکارای ما خیلی تعریفش رو می‌کنن

من با مادرشوهرم در ارتباط نیستم بخاطر مسائلی ولی مثل اینکه فرمودن اصلا خوشگل نیست و برادرشوهرم بد سلیقه ست😂

با اینکه به نظر من قیافه دلنشینی داره، با اینکه من خودم رو راست جراحی زیبایی زیادی داشتم بخاطر علاقه شخصی اما این خانوم کاملا نقطه مقابل من هستن و به نظرم زیبان 

عکسش رو می‌زارم شماام بیاین یکم نظر بدین😁

دوستان می‌دونم شیر کردن عکس دیگران تو سایتی که امنیتش پایینه کار درستی نیست اما دوستانی که لطفا می‌خوان درس اخلاق بدن سکوت کنن دلیلی داشتم که به خودم اجازه این کاررو دادم😘❤️

راستی اصلا جاری داشتن چجوریه؟😂

و اینکه چون صاحب عکس من نیستم عکس رو خط خطی می‌کنم، بی احترامی برداشت نکنین😘

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

میزاری یانه😑

گذاشتم عزیزم😂

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کشتیمون با این جاریت🤣خوبه قیافش معمولیه

😂😂😂معلومه تاخالا جاری نداشتم؟