2777
2789

دوستان لطفا اگر کسی تجربه ای از کلاس المانی مشهد داره بگه.ترجیحا سمت سجاد . من خودم گاما و گوته رو خیلی تعریفشو شنیدم گوته که نمایندگی نداره ولی گاما انگار مشهد شعبه داره

گاما

شکوه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با فشرده بودنش مشکلی ندارم باید یه ساله b2 بگیرم

الان چه سطحی هستید؟ پذیرش،اوسبیلدونگ میخوای بگیری؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
قطعا میخوام یاد بگیرم ولی اول اولویتم مدرکه جاب افر دارم

خب باید بتونید از پس‌ مصاحبه بربیاین 

خب باید بتونید از پس‌ مصاحبه بربیاین

مصاحبه رو گفتن سوال جوابش مشخصه خود وکیل راهنمایی میکنه.شغلم تخصصیه حتی انگلیسیم میشه مصاحبه داد.رزومه رو تایید کردن متاسفانه داخلش نوشتیم مدرک b2 واسه همینم داستان شده برام

مصاحبه رو گفتن سوال جوابش مشخصه خود وکیل راهنمایی میکنه.شغلم تخصصیه حتی انگلیسیم میشه مصاحبه داد.رزو ...

اگر‌ به زبان انگلیسی‌ میشه که عالیه. اما اصلا و ابدا سوالات مشخص و از پیش‌ تعیین شده نیست و اینجوری نیست ک یه سری جواب اماده تحویل طرف بدید ، در ضمن اینکه وقتی تو رزومه نوشتید المانی b1 حتما ازتون شده یک سوال ب المانی‌ میپرسن 

من نهایتا گاما ثبت نام کردم

کلاسها هنوز شروع نشده ولی تا اینجای کار میتونم بگم کل کلاس A1 رو فشرده  ثبت نام کردم تقریبا ۱۰۰ ساعت اموزشی توی حدود ۳ ماه قراره کار بشه.شهریه هم ۷ میلیون تومن که با ساعات کلاس به نظرم همخوانی داره.

کتاب اشتارتن ویا اگر اشتباه تلفظ نکنم.

امیدوارم از پس مطالب بر بیام

زبان آلمانی خیلییییی سخته

من خودم اصفهان دارم زبان آلمانی 

آموزشگاه زبان گاما

برادرمم داره انگلیسی میخونه البته شعبه مشهد موسسه گاما

چون دانشجو اونجاست 

من که راضی هستم و الان سطح b1 رو دارم ادامه میدم و برادرم هم شعبه مشهد الان سطح ایلتس 5