2777
2789

سمت شونه هام و کمرم و کتفم جوش قرمز زده همش میسوزه از بس خاروندم زخم شده جاشون دیگه ممکنه حساسیت گرفته باشم؟؟😫😫

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرمنم همینجورشده،رفت دکتربهش گفت بخاطرفصل

من چند مدته خیلی داغون شدم زمستونا اینجور نیست الان حتی روی شکمم روی قفسه سینم حتی روی رون پامم جوش قرمز زده میسوزه منم همش دارم میخارونم خسته شدم 😭

من چند مدته خیلی داغون شدم زمستونا اینجور نیست الان حتی روی شکمم روی قفسه سینم حتی روی رون پامم جوش ...

شوهرمنم اولین باره اول فکرکرد داره ابله مرغون میگیره بعد رفت دکتر ،داغون شده اونم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
احتمالا حساسیت باشهمرتب دوش میگیرین؟رخت خوابتون تمیز هست؟پودر شوینده یا مایع لباسشویی جدیدی استفاده ...

هرروز حمومم رخت خوابمم هفته ای یکبار میشورم وسایلشو مایع لباسشویی همیشگی استفاده میکنیم ولی موندم این جوش و سوزشش از چیه قسمت کمرم خیلی داغون شده

شوهرمنم اولین باره اول فکرکرد داره ابله مرغون میگیره بعد رفت دکتر ،داغون شده اونم

آخ آخ علائم آبله هم میتونن باشه؟

من ک دیگه از بس خاروندم خودمو جوشام تبدیل ب زخم شده فکر کنم جاشونم بمونه😫

آخ آخ علائم آبله هم میتونن باشه؟من ک دیگه از بس خاروندم خودمو جوشام تبدیل ب زخم شده فکر کنم جاشونم ب ...

آبله چرکی میشه فکرمنم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
آبله چرکی میشه فکرمنم

ماله من جوشام قرمزه دقیقا این ناحیه پشتم کامل جوش زدم جدیدا روی پام و شکمم هم داره ظاهر میشه فکر کنم حساسیت غذایی چیزی گرفتم 

ماله من جوشام قرمزه دقیقا این ناحیه پشتم کامل جوش زدم جدیدا روی پام و شکمم هم داره ظاهر میشه فکر کنم ...

حساسیته،یه نقطه های قرمز فقط هستن،شوهرم اول مچ پاش زد یهو کل بدنش