2777
2789

عزیزم میشه لطفا اینها رو جواب بدی؟

خارش سر، وزوز گوش، خارش بین کتف ها، زرد رنگ بودن چهره، عصبی بودن و کم طاقت بودن رو نداری؟

گاهی یبوست؟؟

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میشه لطفا اینها رو جواب بدی؟خارش سر، وزوز گوش، خارش بین کتف ها، زرد رنگ بودن چهره، عصبی بودن و ...

نه هیچ کدوم رو ندارم ولی قبلا غلبه ی سودا داشتم و وضعم خیلی بدتر از اینا بود با کمک طب سنتی ۸۰ درصد خوب شدم ولی کامل نههه

حالا اینایی که گفتین علائم چیه

نه هیچ کدوم رو ندارم ولی قبلا غلبه ی سودا داشتم و وضعم خیلی بدتر از اینا بود با کمک طب سنتی ۸۰ درصد ...

نشانه خشکی و گرمی زیاد مغز که گاهی باعث اضطراب و احساس خفگی و علایمی که شما گفتی ، میشن

خدا رو شکر که سودا رو برطرف کردی 

سودا خیلی اراده میخواد حذف کردنش 

چیزی که خودم هم لازم دارم متعادلش کنم تو بدنم ولی شکمو هستم متاسفانه    

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
نشانه خشکی و گرمی زیاد مغز که گاهی باعث اضطراب و احساس خفگی و علایمی که شما گفتی ، میشنخدا رو شکر که ...

بله منم خشکی مغز دارم سودام حدود شش ماه طول کشید 

خدا نیاره اون روز هارو ...خدارشکر دیگه اون طوری نیستم ...زندگیم جهنم بود 

سوالی نبود من خودم همزاد دارم و شبا اکثرا حالم خوب نیسسودای زیادم بدتر میکنه

نمیدونم ولی من نماز میخونم ...نماز شب هم میخونم و مطمئنم خونه ای که نماز شب خون داره همچین چیزایی نیست ...البته ان شالله نیست ...