2777
2789
عنوان

حاضر جوابا و مغرورا بیاید💢💢💢💢

108 بازدید | 11 پست

به سوالاتم جواب بدید

ا. اگه کسی غیر مستقیم بهتون توهین کنه جوری که مدرک حاضر جوابی دستتون نده ؟

۲. بو ببرید پیش نفر سوم که شخص مهمیه زیر اب زده اونم به روتون نیاره ولی رفتارش باهات عوض بشه واکنشت چیه؟

اونی که زیر آبمو زده زنگ میزنم مستقیم فحش بارونش میکنم و رابطمو باهاش تموم میکنم من اهل سیاست نیستم که یکی بگه برم یکی بگم شوتش میکنم از زندگیم بیرون

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دومی رو کنسل میکنم ینی قطع رابطه میکنم یا بهش میگم فلانی چرا این کارو کردی چی بهت رسید الان و مورد اولیو دنبال یه سوتی ازش بیاد بیرون درواقع خیلی غیر مستقیم میرینم بهش کات شایدم بی تفاوت گذر کردم از هردو این موارد رابطه رو قطع کردم و سعی کنم خیلی پیشرفت کنم🚶‍♀️

ناشناس من حرف بزنیم🙋🏻‍♀️🦋.                     https://daigo.ir/secret/6756131395                              زندگی همینه، یه روز با خنده می‌درخشی، یه روز اشکات تو سکوت شب می‌چکه. پذیرش یعنی با قلب شکسته‌ات آشتی کنی و بگی "تو همین حالم هم قشنگم". تحمل یعنی دلت از غم بترکه، ولی با نفسای لرزون بذاری زمان زخمات رو التیام بده. صبر یعنی تو تاریکی شب، با چشمای خیس به امیدی که میاد دل ببندی 🌙 همه‌مون یه جای دلمون زخمیم، ولی همین زخما قشنگمون کرده. بیا خودمون رو با اشکامون، با دلتنگی‌هامون، با نبودنای سختش، دوست داشته باشیم. عشق، یه نگاه ساده‌ست که دلت رو آتش می‌زنه و بعد آروم می‌کنه 🤍 بذار غم‌ها بیان و برن، زندگی رو با هر قطره اشک و هر لبخند عاشقانه زندگی کنیم 🕊️

۱_چند دقیقه بعد یه تیکه سنگین بنداز.یا بگو مثلا فلانی جرئت نمیکنه حرفشو تو روم بزنه یا پشت سرم میگه یا غیر مستقیم میگه 

۲_رو به رو کشی میکنم شرف نمیزارم براش.اگرم نتونستم میرم به خودش میر*ینم

کسی ک بهم توهین کنه منم بهش توهین میکنم و برام اصلا مهم نیس بعد جواب دادنم چ چیزیو بهم نسبت بده چون دقیقا همونو ب خودش نسبت میدم.و اینکه منم غیر مستقیم ب اون کسی ک خبرچنی کرده میگم ک از آدمای خبر چین و زیر آب زن ب شدت متنفرم و ب نظرم نفرت انگیز ترین آدمای روی کره زمینن☺️با کسیم ک با یه حرف رفتاراش باهام عوض شه دیگه کاری ندارم چون  نظر شخصیم اینه کسی ک با یه حرف خودشو کنار میکشه دیگه نباید سعی کنی بازم بکشیش سمت خودت 

۱, منم غیر مستقیم توهین میکنم۲, دیگ پیشش حرفی نمیزنم رابطمو کم میکنم خودش میفهمه ک متوجه شدم

مثلا فرض کن با مدیرت خوبی یه نفر زیرابتو پیش مدیر بزنه

ندیر به روت نیاره ولی از چشمش بیفتی واکنشت چیه

۱:با خنده بهش تیکه میندازم و سعی میکنم این تیکه راجع به موضوعی باشه که اون به من تیکه انداخته تا متوجه بشه که من متوجه شدم.

۲:هم اونی که زیر آبمو زده و هم اونی که شخص سوم هستش رو توی یک مهمونی صداشون میزنم که بریم داخل اتاق تنهایی و بعد میگم که متوجه شدم و به شخص سوم هم میگم باید به من میگفته بعدش هم باهاشون طوری که انگار قهرم رفتار میکنم

۱_چند دقیقه بعد یه تیکه سنگین بنداز.یا بگو مثلا فلانی جرئت نمیکنه حرفشو تو روم بزنه یا پشت سرم میگه ...

دومی اگه مدرک نداشته باشی نتونی ثابت کنی چی

مثلا حس ششمت مطمعا باشه زیرابتو زده ولی مدیر به روت نیاره ولی ذهنیت بدی راجع بهت پیدا کنه و حمایت نکنه

2790
2778
2791
2779
2792