2777
2789
عنوان

دخترا میگن چرا تو روابط عاطفی شکست میخوریم چون احساسی هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 22 پست
ذات زن احساسیه چی میگی اخه تو

احساس خوبه خیلی هم خوبه و خودمم به وقتش احساسی هستم ،اما خوب میشه کنترل کرد و بعضی وقت ها کنترل نکردنش به ما و روابطمان آسیب میزنه

اگه اینجا هستم فقط برای اینکه شناخت بیشتری از زندگی و جنس مخالف پیدا کنم تا درک بیشتری داشته باشم برای زندگی ،هیچ وقت تاپیک زنانه شرکت نکردم و نمیکنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اگه عقلشون بخواد کار کنه که اصلا سمت شما اقایون نمیان

چه ربطی داره وجود آدم ها به گونه ای هست که مرد و زن مثل آهن ربا بهم جذب میشن اما کنترل احساسات باعث میشه انتخاب هامون بهتر باشه و نه خودمون آسیب ببینیم نه آسیبی بزنیم

اگه اینجا هستم فقط برای اینکه شناخت بیشتری از زندگی و جنس مخالف پیدا کنم تا درک بیشتری داشته باشم برای زندگی ،هیچ وقت تاپیک زنانه شرکت نکردم و نمیکنم.

دیگ هیچ حس وابستگی ب جنس مخالف ندارم🤏😂

این خیلی خوبه😅

اول عقل کار کنه بعد قلب اون موقع انتخاب هامون هم درست میشه

برای زن سخته

چی بگم والا من هر چقدر سعی میکنم زن ها رو بشناسم بازم کم میارم واقعا عجیبه و هر کسی یه مدلی هست:) ،

هییییی...

با توجه به تاپیک قبلتون شما دلتون نمی‌خواد کسی وابستتون بشه چونکه قصدتون جدی نیست و فقط دنبال دختر ...

دوست ندارم زود وابسته من بشن چون بعدش هم خودشون فاصله میگیرن چون عقلانی وابسته نشدن چون رو اصول و بدون کمترین برخورد و ارتباط میگن وابسته شدیم ،

برای شخصیتی مثل خوم حالم از دختر بازی بهم میخوره ،اما از آدمایی که بدونه شناخت همدیگه ابراز وابستگی و یا وانمود به وابستگی میکنن هم خوشم نمیاد.،

قبول دارم ،این احساس لعنتی مغزو تعطیل میکنه ، البته برای مادری خوبه و لازمه ولی....فکر کنم به خاطر ا ...

بله خیلی ها ادای روشنفکری در میارن ولی نمیدونن که همین روابط امروزی که باب شده بیشترین اسیبش به دخترا و پسرایی هست که حالشون از روابط بدون تعهد بهم میخوره