2777
2789
عنوان

کمککککک

76 بازدید | 8 پست

سلام رفقا ب کمکتون نیاز دارم 

ب نظرتون مادرم چرا انقد با من لجه و از من خوشش نمیاد 

یه ماهه ب خاطر اینکه دانشگاهم اینطرفه اومدم بمونم خونشون ولی خوشش نمیاد بمونم همش قیافه گرفته 

واقعا دارم اذیت میشم نمی‌ذاره داداشم پیش منو شوهرم بشینه هر چی برا داداشم میخرم بر می‌گردونه و میگه نمیخادش و اینجور حرفاو کارا 🥺🥺🥺با منت برام غذا می‌کشه 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

از مامانت بپرس بگو چرا با من اینطور رفتار میکنی...اگه دوست نداری بیام اینجا روراست بهم بگو......

ولی نزار شوهرت چیزی بفهمه که یک عمر سرزنشت میکنه...

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

از مامانت بپرس بگو چرا با من اینطور رفتار میکنی...اگه دوست نداری بیام اینجا روراست بهم بگو......ولی ...

خخخ از مامانم انقد بدم میاد ک دیگه کلا برام مهم نیست  شوهرم هیچ وقت سرزنش نمیکنه اونی ک سرزنش می‌کنه مادرمه

خخخ از مامانم انقد بدم میاد ک دیگه کلا برام مهم نیست شوهرم هیچ وقت سرزنش نمیکنه اونی ک سرزنش می‌کنه ...

نمیتونی جای دیگه بری....چون داره بهت بی احترامی میشه

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

دیوانه هست خدایی مادری مثل این ندیدم نمیشه ک کلا همه کاراسو رفتاراشو بنویسم اینجا

میدونم عزیز

به خدا امروز این سومین تاپیکی هست که مینویسن مادرشون از این رفتارا میکنه

یکی میگفت مادرم نمیزاره چیزی بخورم میگه برا برادر و باباته

یکی میگفت باشگاه ثبت نام کرده مادرش فحش داده 

میگفت مادرش ملکه عذابه

من نمیفهمم چرا بچه اوردن وقتی حوصله ندارن