2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوای فر شه یا لخت

مگه لخت هم میشه موی فر؟غیرکراتین و اتو

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

چند وقت یکبار میزنی؟ میگن توش الکل داره مداوم بزنی ریزش مو میگیری

هفته ای یه بار میزنم 

خب طبیعیه هر چیزی استفاده کنی عوارض مخصوص به خودش رو داره اما من موهام دچار مشکل خاصی نشد 

بله

ممنون میشم بگین با چه روشی

برای بچه دونیم ساله هم میشه؟

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚