2777
2789
🫂🫂 عزیزممم پس جای همه من بغلت میکنم خیلی وایب قشنگی داری امیدوارم دفعه بعدی که خواستی گریه کنه از ...

قربونت برم مهربون:))این اغوشتو ثبت میکنم تو تاریخ قلبم

شما هم همین طور...یکم پیش دیدمت همین حسو داشتم

خدا از زبونت بشنوه...دلم میخواد منم بخندم

نگران نباش ایندفعه برم...دیگه برنمیگردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازم گوش نده اونا چیزی ازت نمیدونن، هیچی از تو و مشکلاتت نمیدونن و کسی ک چیزی ازت ندونه قضاوت هاشم ق ...

میدونی چیه همه اینارو میدونم

فقط میگم خدا من ک بخاطر تو بنده ات شدم

اسیر عشقت شدم خدا

چرا راهمو اسون تر نمیکنه...

قربونت برم مهربون:))این اغوشتو ثبت میکنم تو تاریخ قلبمشما هم همین طور...یکم پیش دیدمت همین حسو داشتم ...

خدانکنههه 

عزیزمیی 🫂🥹 

انشالله که خیلییی سریععع وقت خنده هات میرسه شک نکن آخر همه چیز خوشه و وقتی خوش نیس ینی آخرش نشده هنوز 

ولی اینم بدون همین دردایی که تا امروز کشیدی همه شون لازمه راهت بودن دیدی که الماس تو چه فشار و گرمایی عمل میاد دیگه؟ تو هم شک نکن خدا برات یه خوشحالی بزرگ تدارک دیده که قبلش باید آماده دریافتش میشدی 😌🫰🏻

قضیه اصلیش(پسوند شی) یکم طولانیه ولی من خودم به رفیقایی که ازم بزرگترن پسوند شی میدم😂همچنین حدیث شی ...

اها چه جالب

دنیای تو ذهنت حس میکنم خیلی کیوت و قشنگه

عزیزمی مرسی)

میدونی چیه همه اینارو میدونمفقط میگم خدا من ک بخاطر تو بنده ات شدماسیر عشقت شدم خداچرا راهمو اسون تر ...

من نمیدونم مشکلت چیه ولی ی جایی خوندم ک میگف خدا ب اندازه توانت و تحملت بهت سختی میده، نمیدونم چقد درسته این متن ، ولی تو تنها نیستی ، میتونی تحمل کنی چون قدرتش و داری ، ی روزی هم ب همه اینا میخندی قوی تر از هر وقته دیگه ای ..

اگه مُردم، رویاهامونو با کسِ دیگه ای زندگی نکن، باشه؟

اها چه جالبدنیای تو ذهنت حس میکنم خیلی کیوت و قشنگهعزیزمی مرسی)

نظر لطفته 

انقدر واسه هرچیزی یه داستان و اصطلاح درست کردم بعضی وقتا آدمای اطرافم خسته میشن😂

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

خدانکنههه عزیزمیی 🫂🥹 انشالله که خیلییی سریععع وقت خنده هات میرسه شک نکن آخر همه چیز خوشه و وقتی خو ...

)))

وای میدونی همیشه میترسم بگه بچه باز وقتت نشده   

اره خیلی ین سختی ها ب اخلاصم کمک کرد

استعداد پنهانم رشد کرد

ولی بازم هنوز هیچی سر جاش نیست....