من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
کسی درکم نمیکنه ک خسته اماولین شکستت نباشه ....میشی خوار و ذلیل تو عام مردم
همین ک خودت درک کنی کافیه، نباید منتظر این باشی بقیه هم درکت کنن، مردم نمی فهمن خیلی چیزا رو و با ادم بی رحمانه رفتار میکنن ..
گور بابای مردم، تو هرچی باشی پشت سرت حرفه، پس خودت باش و برای خودت تلاش کن، ی وقتایی هم جا بزن و خسته شو، اصن اشکالی نداره، ولی نباید همیشه خسته باشی ..
کاربری ارمیناز هستم . اکانت خودم تعلیقه تا ۱۴ روز💫
اونا چیزی ازت نمیدونن، هیچی از تو و مشکلاتت نمیدونن و کسی ک چیزی ازت ندونه قضاوت هاشم قابل قبول نیست ، گوش نده ، لطفا گوش نکن، وقتی ک تو تمام تلاشت و داری میکنی برای خودت ، اونا کجان ک ببینن؟؟
کاربری ارمیناز هستم . اکانت خودم تعلیقه تا ۱۴ روز💫