2777
2789
عنوان

خود مراقبتی🧖‍♀️💆‍♀️

540 بازدید | 13 پست

اومدم تجربیات خود مراقبتی ک حداقل یک ساله انجام میدم و تاثیر گذار بوده رو بهتون بگم🤩🤩

پوست:شوینده ابرسان ب مقدار خیلیی زیاد مرطوب کننده کننده  رو هر شبو هر صبح میزنم ضد افتاب هم میگن حتی زیر نور لامپ باید زد اما من خوشم‌نمیاد ولی بیرون برم‌حتما میزنم

ناخن:موقع ظرف شستن حتما دستکش میپوشم و هر شب با وازلین ناخنامو ماساژ میدم 

مو:هفته ای دوبار روغن تراپی میکنم و اصلا انو و سشوار استفاده نمیکنم بعد از حموم با حوله خشک میکنم و روغن ارگان میزنم

ابرو :هر شب روغن مورد میزنم خیلی عالیه

مژه:سرمه طبیعی میزنم 

شما چه کارایی میکنین ک خیلی خوب باشه؟😋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روتین پوستی ندارم

کمکم میکنی؟🫠

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣
بچه کوچیک دارم ، خودمراقبتیم اینه صبحا از خواب پامیشم یه آب میزنم به صورتم😂😂

منم و اینکه دو سه ماهی یبارم میرم اصلاح 

باردارم هستم

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن

هر روز دو ساعت ورزش  قدرتی انجام می دم  تا عضلاتم قوی و زیبا  بمونن  و خداییش اندامم حرف نداره 

و  امپول بیوتین دکسپانتنول برای  جلوگیری از ریزش مو  هفته یک بار 

کلی اب میخورم  برای کلیه هام  نمک و چربی هم خیلی کم میخورم 

و همیشه میخندم تا روحیه ام عالی بمونه 

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
هر روز دو ساعت ورزش قدرتی انجام می دم تا عضلاتم قوی و زیبا بمونن و خداییش اندامم حرف نداره و ام ...

عزیزم من رونام و باسنم شل شده چربی زیر خط سوتین هم دارم چ ورزشی پیشنهاد میکنین

عزیزم من رونام و باسنم شل شده چربی زیر خط سوتین هم دارم چ ورزشی پیشنهاد میکنین

اول باید چربی هاتو اب کنی بعد هم بدنسازی قدرتی تا ماهیچه هات تقویت بشن و عضله سازی انجام بشه 

طول میکشه تا سفت بشی ولی نباید ورزش رو ول کنی فکر نکن با چند ماه ورزش درست میشی 

باید حسابی ورزش کنی مداوم و با وزنه

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا