2777
2789

با آملی ها حرف بزن🤓

ماه من غصه چرا؟‌‌‌‌‌                                                         آسمان را بنگر که هنوز، بعد صد ها شب و روز  مثل آن روز نخست ، گرم و آبی و پر از مهر به ماه میخندد یا زمینی را که دلش از سردی شب های خزان ، نه شکست و نه گرفت بلکه از عاطفه لبریز شد و نفسی از سر امید کشید! و در آغاز بهار ، دشتی از یاس سپید، زیر پاهامان ریخت تا بگوید که هنوز ، پر امنیت احساس خداست.........🤍🌱

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😍🥲

حالا چرا میخوای یاد بگیری

ماه من غصه چرا؟‌‌‌‌‌                                                         آسمان را بنگر که هنوز، بعد صد ها شب و روز  مثل آن روز نخست ، گرم و آبی و پر از مهر به ماه میخندد یا زمینی را که دلش از سردی شب های خزان ، نه شکست و نه گرفت بلکه از عاطفه لبریز شد و نفسی از سر امید کشید! و در آغاز بهار ، دشتی از یاس سپید، زیر پاهامان ریخت تا بگوید که هنوز ، پر امنیت احساس خداست.........🤍🌱

چون میخام برم آمل و لهجشونم خیلی قشنگه🥲😍😍

دوست پیدا کن یاد میگیری

با آملی ها صحبت کنی متوجه تفاوت لهجه‌ میشی کاملا😍😅و می تونی یاد بگیری

مثلا دارم به مازنی میشه دارمه آملی ها میگن دایمه

یا به مورچه میگیم ملیجه آمل میگن مجیله و ....

جالب ترين کلمه هم برای من دِکتِر و قِرص هست😂

با افتخار دختر ایرانم...💚
با آملی ها صحبت کنی متوجه تفاوت لهجه‌ میشی کاملا😍😅و می تونی یاد بگیریمثلا دارم به مازنی میشه دارمه ...

بهبه ایجانم چقدر زیبا😍🥺

فعلا تا برم اونجا میتونم از گوگلی جایی یاد بگیرمممم؟؟؟🥲😍

بهبه ایجانم چقدر زیبا😍🥺فعلا تا برم اونجا میتونم از گوگلی جایی یاد بگیرمممم؟؟؟🥲😍

بلاگرای آملی رو فالو کن😁

دختره هست نیکتا نمی دونم میشناسی یا نه 

اون لهجه‌ش خیلی خوبهه

بله مگه میشه نرفته باشمآملی های زیادی هم تو اطرافیانم هست😁

میشه راجبش برام توضیح بدین ویژگی های خوبشو بگینننن مکانای بالاشهرش کجان فروشگاه های معروفش مکانای تفریحیش🥲😍😍😍😍

میشه راجبش برام توضیح بدین ویژگی های خوبشو بگینننن مکانای بالاشهرش کجان فروشگاه های معروفش مکانای تف ...

آمل شهر بزرگیه ولی خب من اسم محله ها و خیابوناشو خیلی بلد نیستم

مرکز شهرش قطعا بهتره

شما خودت اهل کجایی عزیزم؟