2777
2789
عنوان

عمل چشم

75 بازدید | 9 پست

من چشامو پی ار پی یا همون لازک کردم دو روز اول به نسبت خوب میدیدم ولی درد داشتم الان روز چهارمه دو روزه درد ندارم ولی همه چیز تاره تا کی اینطوریه فردا لنزمو در میارم 

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم
دکتر به من گفت تا ۱۵ روز طبیعیه تار ببینی ، ولی من از روز دوم که چشممو باز کردم واضح میدیدم

من دو روز واضح میدیدم تقریبا😭الان خیلی بده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره ینی عمل ک کرد گفت پلشو برو پیش مادرت

دکتر من گفت بهتره تا دو روز چشمتو باز نکنی ، و من یک روز کامل باز نکردم،تو خونه ام باز برای اطمینان عینک مخصوصشو استفاده میکردم ، و اصلا بیرون نمیرفتم تا یک چهار روز که رفتم لنزو بردارم،حتی اونم مامانم دستمو گرفته بود ،با اینکه واضح میدیدم ولی رعایت کردم 

شماام قطره رو حتما بریز و عینک بزن درست میشه

دکتر من گفت بهتره تا دو روز چشمتو باز نکنی ، و من یک روز کامل باز نکردم،تو خونه ام باز برای اطمینان ...

خدا خانوادت رو برات نگر داره گفتی قطره اشک مصنوعی من زیاد نمیریختم وقتی میریزم چشمم خوب میبینه دیگ زود ب زود تو تایمی ک دکتر گفته میریزم

خدا خانوادت رو برات نگر داره گفتی قطره اشک مصنوعی من زیاد نمیریختم وقتی میریزم چشمم خوب میبینه دیگ ز ...

فدای مهربونیت ، خداروشکر عزیزم انشاالله سلامت و شاد باشید در کنار خانواده ✨

بله حتما بریزید چون درسته شما نمیبینید ولی چشمتون الان آسیب دیده و حفظ رطوبتش خیلی مهمه ،هم برای شست و شو هم برای عدم خشک شدن و چسبندگی