2777
2789
عنوان

موافقین دخترا

120 بازدید | 13 پست

که نباید بذارید خانواده در همه حالت و همه جا محدودتون کنه؟ مخصوصا وقتی شاغل هستین 

امروز دیدم یه دختر دهه هفتادی می نالید نمیذارن حتی بیرون بره با اینکه شاغل بود بابا نذارید انقد محدود بشید که به سمت افسردگی برید

شما نظرتون چیه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تا جایی که خانواده حمایت می کنن خوبه ولی باید منطقی صحبت کرد باهاشون که نه سیخ بسوزه نه کبااب!

آخه بعضی خانواده متاسفانه منطقی حرف نمیره تو سرشون واقعا خیلی بد قلقن

درسته محدودیت زیادخوب نیس امامن طرفدارازادی بیش ازحدم نیستم

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

آخه بعضی خانواده متاسفانه منطقی حرف نمیره تو سرشون واقعا خیلی بد قلقن

😂 😂 😂 راست میگید ولی هرچی به قول معروف یه لِم خاصی داره! 

.. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن! 
اره واقعا من مجردی خیییییییلی محدود بودم اصلا جووونی نکردم داغون شدم

خیلی بده آدم عقده ای میشه بعدم شوهر و خونه زندگی اصلا اعصابت داغون میشه آدم یه زمانایی هم باید دور از روابط و خانواده به جوونیش رسیدگی کنه 

خیلی بده آدم عقده ای میشه بعدم شوهر و خونه زندگی اصلا اعصابت داغون میشه آدم یه زمانایی هم باید دور ا ...

من رنگ هیچیو نمیدیدم بخدا قسم یه دختر خوب هم بودم نجیب و مثبت الان ک خواهرم میبینم از هفت دولت ازاده واقعا ناراحت میشم حسود نیستم ولی تبعیض چراااااااا

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!

باید بذارن خود اون شخص تصمیم بگیره دیگه فرد ۱۸ به بالا بزرگساله

خب هرکسی ی نظری داره دیگ 

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

واقعا خیلی بده که یه دختر مثلا25سالشه. حق نداره حتی با دوستاش بره بیرون.بازار،سرکار.....در حالیکه خیلی از هم سن و سالای اون تنهایی مهاجرت کردن و زندگی مستقلی دارن

چو نیست چاره، زِ بیچارگی صبور شدم... 
واقعا خیلی بده که یه دختر مثلا25سالشه. حق نداره حتی با دوستاش بره بیرون.بازار،سرکار.....در حالیکه خی ...

بد نیست افتضاحه من دارم میگم هر فرد بعد از ۱۸ ساله شدن بزرگساله جالبه این ازادی واسه پسرا از همون ۱۸ سالگی هست که انقد پررو میشن بعد یه دختر نمیتونه از پس خودش بر بیاد یا جوونی کنه