kasomi مدیر استارتر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 7149 عنوان ولی بدشانسیم....🗿 165 بازدید | 9 پست بدشانس منم که هیچ وقت به هیچ تاپیک عکسی نرسیدم...حتی زمانیم که خودم تاپیک زدم و همه اومدن عکس گذاشتن از تاپیک خودمم جا موندم🗿حرف نزنین باهاممم [کسیکهبرایدیگرانخواستارروشناییست، روشناییبدوارزانخواهدشد🌿🤎]. زرتشتیسایتتونم🗿🤍 1403/03/30 | 21:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بیون_چان_این عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 3789 الان هرچی بگید کنیم الان عکس بزاریم یا نزاریم؟ .. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن!
kasomi مدیر استارتر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 7149 الان هرچی بگید کنیم الان عکس بزاریم یا نزاریم؟ عه تووووفکر کردم رفتیییییتو فقط نرو من راضیمممم🗿🤍 [کسیکهبرایدیگرانخواستارروشناییست، روشناییبدوارزانخواهدشد🌿🤎]. زرتشتیسایتتونم🗿🤍
girdakan عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 8867 تا باشه از این بدشانسیا😐😂 ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️ اسمهای کاربری یادم نمیمونه🥲
بیون_چان_این عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 3789 عه تووووفکر کردم رفتیییییتو فقط نرو من راضیمممم🗿🤍 عزیزم دلم شکسته بودوای نتوستم از اینجا دل بکنم... چشم من هستم ولی شما هم بمون .. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن!
kasomi مدیر استارتر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 7149 تا باشه از این بدشانسیا😐😂 نمیخواممم🗿💔 [کسیکهبرایدیگرانخواستارروشناییست، روشناییبدوارزانخواهدشد🌿🤎]. زرتشتیسایتتونم🗿🤍
kasomi مدیر استارتر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 7149 عزیزم دلم شکسته بودوای نتوستم از اینجا دل بکنم... چشم من هستم ولی شما هم بمون آخی...🗿🤍 [کسیکهبرایدیگرانخواستارروشناییست، روشناییبدوارزانخواهدشد🌿🤎]. زرتشتیسایتتونم🗿🤍
جولیآپندلتون عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 822 کاش همه بدشانسیا همین باشه. ینی من از بدشانسیام بگم کرک و پر و پشم و پیل نمیمونه براتون دلم نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه، دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره🍂
مادر۱۳۴۴ عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 970 سلام آبجی خوبی بی زحمت در خواست دوستیم قبول کن کارت دارم منتظرتم😊🌱😘