2777
2789
معدلت ؟

ریاضی و شیمی ۱۸

زیست ۱۷

دینی ۱۹پارسال 

سلامت ۱۴پارسال 

فیزیک امسال بین ۱۴تا ۱۶.۵ پارسال ۱۵.۷۵

عربی ۱۷ 

زبان ۱3پارسال امسالم کم نمیدونم شاید 12یا 13

هویت حالا ۱۴پارسال 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

تجربیو نمیدونم اما تو انسانی من ریاضیو تقریبا اندازه نفر دوم انسانی 402 زدم. این نشون میده واقعا نسب ...

عزیزم ریاضی پارسال تیر ک خیلی سخت بود من 2 درصد زدم امسال 30 حداقل کاش 200300تا نینداخته روش 

کاربری دست دو نفر👧

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ریاضی و شیمی ۱۸زیست ۱۷دینی ۱۹پارسال سلامت ۱۴پارسال فیزیک امسال بین ۱۴تا ۱۶.۵ پارسال ۱۵.۷۵عربی ۱۷ زبا ...

تو مدیکال بزن نمراتو ببین چه ترازی میده بعد یه قسمت هم داره اینو با تراز کنکورت میگه چه رتبه ای میده 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
پرستاری ازاد میاری

ریاضی و شیمی ۱۸

زیست ۱۷

دینی ۱۹پارسال 

سلامت ۱۴پارسال 

فیزیک امسال بین ۱۴تا ۱۶.۵ پارسال ۱۵.۷۵

عربی ۱۷ 

زبان ۱3پارسال امسالم کم نمیدونم شاید 12یا 13

هویت حالا ۱۴پارسال نمراتمه 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

تو مدیکال بزن نمراتو ببین چه ترازی میده بعد یه قسمت هم داره اینو با تراز کنکورت میگه چه رتبه ای میده

باشه مرسی 

من مشاور نیستم پشت کنکوری هستم ولی نمراتت خوبه امیدوارم پرستاری دولتی بیاری عزیزم

خیلی امیدوارم کردی مرسی گلم خداکنه تراز معدلم خوب بشه یه رشته به درد بخور بیارم 

خیلی امیدوارم کردی مرسی گلم خداکنه تراز معدلم خوب بشه یه رشته به درد بخور بیارم

میاری امیدت فقط به خودت باشه خواب کمتر از ۸ ساعت نباشه این روزا و مابقی ساعت هارو بخون 

منم میخونم امیدوار دفعه بعد تاپیک قبولی رو بزنی 

میاری امیدت فقط به خودت باشه خواب کمتر از ۸ ساعت نباشه این روزا و مابقی ساعت هارو بخون منم میخونم ام ...

مرسی ولی من نمیتونم برا تیر بخونم