2789
عنوان

سوال شرعی

108 بازدید | 12 پست

سلامتو حمام با شامپو صورتم که آ ایش و ریمر داشت شستم اما به آینه نگاه نکردم غسل کردم اومدم بیرون الان تو آینه نگاه کردم دیدم زیر چشم سیاهه و زیادم هست حالا چکار کنم دوباره غسل کنم

دستمال کاغذی کشیدم سیاه شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه فک نکنم نیاز باشهچون برای خودم بارها این اتفاق افتاده

ولی بنظرم اگر مطمئنه اب به پوستش نرسیده وجرم مانع بوده  باید دوباره غسل کنه.چون هم اب هست هم وقت هست.اون شک بعد از غسل هست که نباید بهش توجه کرد

پارسا پسرمامان😍
طبق نظر کدوم مرجع🤔

ولله ما رفته بودیم یه روضه اونجا از حاج آقا سوال کردن گفت اگر حتی به نیت غسل برید حمام یادتون بره غسل کنید قبوله مهم اینکه نیتشو داشتین و هدف از غسل سختگیری نیس مهم اینکه به تن تون آب بخوره

لطفا لطفا برای حاجتم یه صلوات مهمونم کن ❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏حتما بهم بگو منم برات حمد بخونم

ولله ما رفته بودیم یه روضه اونجا از حاج آقا سوال کردن گفت اگر حتی به نیت غسل برید حمام یادتون بره غس ...

حرفش درست بوده اما برای غسل مستحب دیدی اول ماه غسل داره ماه رمضون شب قدر اونا ک اجباری نیست ثوابشو میدن 

اما اونی که غسل حیض و جنابت و واجب باشه باید کامل انجام بشه البته نه با وسواس 

ای کاش حواسشون بود کامل توضیح میدادن🥲

حرفش درست بوده اما برای غسل مستحب دیدی اول ماه غسل داره ماه رمضون شب قدر اونا ک اجباری نیست ثوابشو م ...

احتمالا چون من زیاد تو مسائل شرعی وارد نیستم

لطفا لطفا برای حاجتم یه صلوات مهمونم کن ❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏حتما بهم بگو منم برات حمد بخونم