2821
2789
عنوان

خواستگاری

153 بازدید | 10 پست

دخترا قرار جمعه خواستگار بیاد خواهر پسره زنگ زد پرسید داداشم هم بیاریم یا نه گفت میل خودتون که میخوایم پسره باشه یا نه بنظرتون بگم اقا پسر هم باشن حتما خیلی استرس دارم عکس پسره رو دیدم نمیدونم ب دلم نشسته یا نه هیچ حسی ندارم اصلا نمیدونم جلسه اول خواستگاری باید در مورد چیا حرف زد 

بگو پس قراره با عکسش وصلت کنم خب باید باشه دیگ

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیل بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب باید بیاد دیگه تو این گرونی ک نمیشه یه دفعه خونوادش بیان ی دفعه خودش بگو بیاد

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

یاد خواستگاری عمم افتادم

یکی از فامیلای دور مامانبزرگم زنگ زدن گفتن میخایم بیایم خاستگاری دخترتون ماهم به زور عمم رو راضی کردیم

شب دیدیم فقط سه تا از خواهرای داماد اومدن

بنظرم توهینه به خانواده عروس باید داماد باشه وگرنه اسمش مجلس خواستگاری نیست

به نظرم خواستگاری اگه رسمی باشه که خانواده خودتو پسره باید باشن ولی اگه همینجوری جهت اشناییه باز باید پسره باشه حداقل بالاخره چهار تا سوال داری اون سوالاتم به نظرم چیزایی مثل اینکه رفیق باز هست یا نه در امد و شغل و هدفشو و از این حرفا بعد خودت وسط اون سوالایی که پرسیدی سوالای جدید به ذهنت میاد

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز