2777
2789
عنوان

خواستگاری

226 بازدید | 10 پست

دخترا قرار جمعه خواستگار بیاد خواهر پسره زنگ زد پرسید داداشم هم بیاریم یا نه گفت میل خودتون که میخوایم پسره باشه یا نه بنظرتون بگم اقا پسر هم باشن حتما خیلی استرس دارم عکس پسره رو دیدم نمیدونم ب دلم نشسته یا نه هیچ حسی ندارم اصلا نمیدونم جلسه اول خواستگاری باید در مورد چیا حرف زد 

بگو پس قراره با عکسش وصلت کنم خب باید باشه دیگ

📍ساکن سئول 🇰🇷 دانشجوی دکتری روانشناسی🎓 عاشق کیدراما؛ خواستید بهتون معرفی میکنم 🎬 اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدتو از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهی قمشه ای: «آرزو دلیل بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب باید بیاد دیگه تو این گرونی ک نمیشه یه دفعه خونوادش بیان ی دفعه خودش بگو بیاد

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

یاد خواستگاری عمم افتادم

یکی از فامیلای دور مامانبزرگم زنگ زدن گفتن میخایم بیایم خاستگاری دخترتون ماهم به زور عمم رو راضی کردیم

شب دیدیم فقط سه تا از خواهرای داماد اومدن

بنظرم توهینه به خانواده عروس باید داماد باشه وگرنه اسمش مجلس خواستگاری نیست

به نظرم خواستگاری اگه رسمی باشه که خانواده خودتو پسره باید باشن ولی اگه همینجوری جهت اشناییه باز باید پسره باشه حداقل بالاخره چهار تا سوال داری اون سوالاتم به نظرم چیزایی مثل اینکه رفیق باز هست یا نه در امد و شغل و هدفشو و از این حرفا بعد خودت وسط اون سوالایی که پرسیدی سوالای جدید به ذهنت میاد