2777
2789
عنوان

جوانه ی امید🤍🌱

400 بازدید | 15 پست

الذی خلقنی فهو یهدین

همان خدایی که مرا بیافرید و مرا هدایت می‌فرماید.

......................💟.....................

سلام به همگی 🤍 امیدوارم هرجا هستید تندرست و پیروز باشید 🏵️ 🏵️ 

به اولین تاپیک من خیلی خوش اومدید🫶🏻

تا الان در اوج ناامیدی ،امید رو ذره ذره جمع کردید و بهم گره زدید ؟قلبتون از شدت هیجان کوبیده؟

من الان توی اون موقعیت قرار دارم...باید آروم باشم و امید ببافم برای خودم.. لحظه پر استرسی هست ..اما شیرین.‌.شیرین برای روز های خوش آینده...که چای بریزم و با کلوچه های شکلاتی بخورم و به گذشته و خاطراتم نگاه کنم و لبخند بزنم..

نمی دونم قراره چی بشه...چه اتفاقی رخ بده برام...اما ته دلم خوشبینانه به آینده نگاه میکنم..میدونم پروردگار هستی  هر لحظه با منه..چه اون اتفاق خوبه ی ذهنم رخ بده چه نده..

ممنون که در این لحظه با من همراه بودید🤍

خورشید زندگیتون پر از روشنایی 🤍🫶🏻

بنده رو از دعای خیرتون بی بهره نکنید💙🩷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر زیبا و قشنگ نوشتی.همینطور که میخوندم همه ی وجودم سراسر آرامش شد.😍😍😍عزیزم ایشالاهمممه ی زندگی ...

سپاسگزارم از نظر ارزشمند و زیباتون🤍🌱

مرسی از حال خوبی که بهم دادید🤍💟🤍

هر کی کامنتمو میبینه برام دعا کنه به عشقم برسم توروخدا الهی هر چی از خدا بخواد بهش بده 😔🤲

عزیزم ایشالا به عشقت برسی ولی عاقلانه تصمیم بگیر و بچگی نکن و بعد یه عمر پشیمون بشی مثل من

منم روی کسی که میخواستم خیییییلی پافشاری کردم و ۶سال براش نشستم و بهترین خاستگارمو رد کردم و آخرش نشد و حالا پشیمونم که بچگی کردم و زندگیم شد تباه...‌

هیچوقت بچگی نکن و عاقلانه تصمیم بگیر 

اگه خاستگار خوووب داری خوب روش فکر کن چون همه زندگی عشق نیست.

وای دختر من عاشقتم عاشق این حجم از مهربونی و صلح درونیت💚

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

اون تاپیک بسته شد نتونستم ابراز احساسات نکنم به شما، احسنت به پدر و مادرتون که همچین دختر خانم جوان عاقل و متینی تربیت کردن، لطفا اگر تاپیک زدی من رو هم تگ کن از آرامش درونیت بهره مند بشم❣❣❣❣❣❣❣❣

وای دختر من عاشقتم عاشق این حجم از مهربونی و صلح درونیت💚

یاسییییی😍😍😭😭😭😭

چه شببب عزیزیییی

خوشحال شدم از رویداد فردای تووو🥹

الانم دعوت شدم به مصاحبه فرهنگیان 😭😭باورممم نمیشهههه

رویام دارههه ساختهههه میشههه

یاسییییی😍😍😭😭😭😭چه شببب عزیزییییخوشحال شدم از رویداد فردای تووو🥹الانم دعوت شدم به مصاحبه فرهنگی ...

ای خداااا🥺🥺🥺🥺🥺واقعا لایقش هستی قلبع منننن🥲🥲🥲🥲💚💚🥲💚💚برات بهترینارو میخواااام

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

قربونت برممممممم🥲😭🥹❤️

نریییی😍😍😍😍

سلام دلارام جون ، ایلدا کجاست

سلام عزیزدلم..

بعد از قضاوت ها و تهمت هایی که به ایلدا زده شد و دروغگو خطاب شد تصمیم گرفت از اینجا فاصله بگیره.‌

خبری ازش ندارم متاسفانه