2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما که بارداری میشه بگی بتام خوبه بوده؟و اینکه کی برم دکتر

بتا بالا 25 مثبت بتات خوبه یکم پایین شاید ب این دلیله که هفته بارداریت پایینه 

از همین الان دکترتو انتخاب کن باید ازمایش کلی بدی و خودش میگه کی بری برای سونو قلب

بتا بالا 25 مثبت بتات خوبه یکم پایین شاید ب این دلیله که هفته بارداریت پایینه از همین الان دکترتو ان ...

من خودم فک میکنم دوهفته چون ۱۴روز از آمپول hcg میگذره

مرسی عزیزم ممنونم

اره دادم ساعت ۵اینا میرم واسه جوابش همش استرس دارم دعام کن الان یه جوری سرم گیج خوردا

ای خدا الان دیدم بارداریتو مبارکه عزیزدلمممم

خیلی خوشحال شدم

راستش من هنوز باورم نشده ک باردارم نکنه بتا واسه آمپول بوده واسه من؟

ای خدا الان دیدم بارداریتو مبارکه عزیزدلممممخیلی خوشحال شدمراستش من هنوز باورم نشده ک باردارم نکنه ب ...

نه بابا خودتو اذیت نکن واسه آمپول تا الان تو خون نمی‌مونه همش حرف مفته 

مطمعن باش بارداری اصلا شک نکن برو جشن بگیر خوش باش 

منم اشتباه کردم استرس انداختم جون خودم مبارکمون باشه

دختر ناز مامان💖🍼

نه بابا خودتو اذیت نکن واسه آمپول تا الان تو خون نمی‌مونه همش حرف مفته مطمعن باش بارداری اصلا شک نکن ...

عزیزم الان مشاوره تلفنی از یه دکتر زنان گرفتم گفت اصلا hcg روی بتا تاثیر نمیذاره بعضی وقتا یه هاله کمرنگ به بی بی چک میندازه 

گفت حامله ای اگه خونریزی نداری و لکه بینی خارج رحم هم نیست توی ۷هفته ام برو سونو گفتم بهت بگم نگران چیزی نباشی توهم 

عزیزم الان مشاوره تلفنی از یه دکتر زنان گرفتم گفت اصلا hcg روی بتا تاثیر نمیذاره بعضی وقتا یه هاله ک ...

اره عزیزم ممنون منم خیلی تحقیق کردم آزمایش و گرفتم باز خیالم راحت تر شد چون عدد بتا بالا بره به معنی اینه که بدن داره خودش خود به خود اچ سی جی ترشح می‌کنه 

آمپول اصلا تاثیر نداره چرت میگن اونایی که میگن تاثیر آمپول بیبی چکشون خراب رنگ پس افتاده فک کردن حاملن 

دختر ناز مامان💖🍼