سلام برای برادرم میخایم زن بگیریم به نظر شما دخترای شهرستان بسازن از اونجا براش بگیریم یا نه خیلی تفاوتی ندارن لطفا با احترام بر خورد کنید صرفا یه سوال وگرنه همه محترمن
چه ربطی داره اصلابعدشم من کرجیمولی چرا به شهرای دیگه مبگید شهرستانخیلی بدم میاد اصلابگو استان دیگهچی ...
دقیقا با احترام اصفهان و شیراز و تبریز پایتخت تمدن بود تو تهران گندم میکاشتن بعد تهران میاد به اینا میگه شهرستانی خوب اکر به اینکه ما باید به تهران بگیم دهات که! چون پایتخت تمدن بودن اینا تهران مگه چند ساله پایتخت و با پایتخت بودنشم هنو به پای زیبایی این شهرها نمیرسه ولی نمیگن شهر دیگه میگن شهرستانی .. انگار جغرافیا نخوندن!! که جایی که مرزهاش مشخص تو نقشه و استانداری داره استان دیگس نه شهرستان!!
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
شهرستان و دهات و روستا و شهر و خارج ندارع فقط بگردین کسی رو بگیرین که سختی کشیده آدمایی که با سختی بزرگ شدن خیلی خوب قدر زندگی و شوهر و میدونن و در اصل زن زندگین
🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
دوستان شهرستان ی اصطلاحه. این حرف رو حتی توی تلویزیون هم میزنن میگن تهران با فلان شماره تماس بگیره و شهرستان با این شماره (( زیاد شنیدیم توی مسابقات تلویزیونی))
بله درود بر شمابلاخره یکی حرف منو متوجه شدواقعا نمیفهمم چرا مناطق اطراف تهران باید استان های دیگرو ب ...
نمیدونم کی میخوان متوجه بشن تا میبیننت میگن شهرستانی! والا مادشهرهای با جمعیت پایینتر استان میگیم شهرستان اونا به استان به اون بزرگی میگن شهرستان حالا هر کی میاد این استانها میگه وای چقدر قشنگ فلان بعد این میگه شهرستان!! شهرستان امکانات استان نداره نمیدونم چطور متوحع نمیشن
دوستان شهرستان ی اصطلاحه. این حرف رو حتی توی تلویزیون هم میزنن میگن تهران با فلان شماره تماس بگیره و ...
دقیقا حالا یه عده اومدن میگن چرا به ما می گید شهرستان بگید استانی خوب شما استانی هستید سوال من چیز دیگه ای بوده میخام ببینم سطع توقع همه جا یکسان یا نه