2789
عنوان

زن گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1688 بازدید | 72 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی واقعا تنها فکر کردید ؟ 

یا کسی هم کمکتون کرده؟؟؟

آخه بنده خدا چه ربطی داره؟؟؟؟

یعنی الان هر کی زن از شهرستان داره زندگیش گل و بلبل؟ 

والله ما شهرستانیم 

خانم ها چه توقعاتی دارن 

خانواده ها چقدر سخت میگیرن برا داماد 

در عوض عروس هم داریم از تهران 

خانم متین و اهل زندگی 

.

همه جا ،همه جور آدم هست 

ربطی هم به مکان زندگی نداره

از نظر منطقی بخوای بگی اشتباهه و معمولا برای تحقیر از این لفظ استفاده میشه مخصوصا تو این تاپیک منظو ...

شما اینجوری فکر کن وگرنه شهرستانی بودن هیچ عیبی ندار بساز بودن هم هیچ مشکلی ندار هر چند با این تایپیک مشخص شد که خیلی از شهرستانیا مشکل دارن که برای شهرستانن وگرنه این قدر واکنش ندار آدم باید چیزی که هست بپذیره 

اول که استارتر امیدوارم داداشت عقل داشته باشه انتخاب همسر را نسپاره به تو که فکر میکنه یه نفر شهرستا ...

اتفاقا چون عقل داره سپرده به من شما زمین و خونه تو کور ترین نقطه تهران داشته باشی مبلغش ۳ برابر خونه هکتاری تو شهرستان اگر جای بدی بود خیلیا نمی کوبیدن بیان تهران  یا کنکور بدن برای زندگی بهتر یه سوال پرسیدم هی نگید  نگو شهرستان بگو  استان آدم باید از چیزی که هست راضی باش چون خودش انتخاب نمی کنه کجا به دنیا بیاد 

چه ربطی داره اصلابعدشم من کرجیمولی چرا به شهرای دیگه مبگید شهرستانخیلی بدم میاد اصلابگو استان دیگهچی ...

چند تا هم کلاسی داشتم برای کرج  اومده بودن تهران دانشگاه ازشون می پرسیدی برای کجا هستید می گفتن اطراف تهران نمی گفتن کرج 

دقیقا با احترام اصفهان و شیراز و تبریز پایتخت تمدن بود تو تهران گندم میکاشتن بعد تهران میاد به ای ...

تو گوگل سرچ کردم شهر بیرجند زیرش نوشت یک شهرستان در ایران چرا شما فکر می کنید همه چیز دانید بقیه نفهم و بی سواد جغرافیا نخوانده فشار نخور حالا به خاطر تو میگیم کل ایران پایتخت اعلام کنن که کم نیاری