2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه سوال بپرسم؟ من الان یکساله دارم میرم، سه ماه پیش اپراتور بهم گفت برو سه ماه دیگه بیا، الان می خوا ...

ببین ریشه مو هیچ وقت از بین نمیره فقط ضعیف میشه.واسه اینه که میگن لیزر  یه راه بی بازگشته

ببخشید روم ب دیوار شرمنده اینو میپرسم منظور از صورتی سطح بیرونی هست داخل لبه ها؟ ؟اگ سطح بیرونیه ک اونکه بخاطر شرایط هورمونی و ساییدگی لباس معمولا روشن نیست ولی اگ داخله ک نمیدونم چی بگم مگه میشه ک صورتی نباشه؟ 

کار خوب خدا درست کنه، سلطان محمود خر کیه 🙂🙂🙂🙂
ببین ریشه مو هیچ وقت از بین نمیره فقط ضعیف میشه.واسه اینه که میگن لیزر یه راه بی بازگشته

من ۱۳جلسه کندلا رفتم ولی یکیشو ۵۰ روز فاصله انداختم اخرینشو ولی همه موهام برگشت یعنی بااینکه شارژ بودم و کلفت و بلندشد بااینکه تیروید مشکل تنبلی ندارگ چرا بنظرت حالا اینسریم ۵۰ روز فاصله انداختم همشون برگشته چیکار کنم 

ببخشید روم ب دیوار شرمنده اینو میپرسم منظور از صورتی سطح بیرونی هست داخل لبه ها؟ ؟اگ سطح بیرونیه ک ا ...

منظور روش هست ...اخ میگن صورتی صورتی  ....من هر که دیدم تیرس ..‌میگن نه ثابت کنن🤣🤣

منظور روش هست ...اخ میگن صورتی صورتی ....من هر که دیدم تیرس ..‌میگن نه ثابت کنن🤣🤣

ن بابا اصلا همچین نیست شما فک کن بخاطر ساییدگی شلوار و لباس زیر و شرایط هورمونی و موهای زائد مگه میشه صورتی موند؟ 

کار خوب خدا درست کنه، سلطان محمود خر کیه 🙂🙂🙂🙂
ن بابا اصلا همچین نیست شما فک کن بخاطر ساییدگی شلوار و لباس زیر و شرایط هورمونی و موهای زائد مگه میش ...

اصلا به سایدگی ربط نداره .ژنتیک.شیو با تیغ.پوشیدن شر ت .خود ارضایی زیاد

همه .ولی زیاد کم داره...یسری که مث قیرن بیچارها

وای خیلی بده اینجوری🥲کاش ایرانیام ژن سفید صورتی داشتن

آخه تیرگی اون ناحیه واقعا ظاهر اونجارو چندش می‌کنه

بعد ی سوال عزیزم اکثرا لابیاها بزرگه آره؟