2777
2789
عنوان

من خواهر یا دختر بدی ام؟

642 بازدید | 40 پست

سلام عزیزان.

من یه حسی دارم که بابتش عذاب وجدان دارم.

من دوست دارم شام یا ناهار میزبان خانوادم باشم.

یکی دوشب هم خونم بمونن خوشحال میشم.

اما اینکه بخوان ۷ یا ۱۰ روز خونم بمونن خیلی خستم میکنه.

آخه من فقط آشپزی میکنم و بشور و بساب. خواهر مجردم تنها کاری که میکنه ریختن لباساش روی زمین و پهن کردن آرایش های خودش و من وسط اتاقه.

بعدشم که میره باید تمام محصولات مراقبتی پوستم رو دوباره سفارش بدم.

چون معتقده وقتی خونه من میاد کلا نباید دست به آرایش و محصولات مراقبتی خودش بزنه.

مامانمم زنده باشه حتی یک شام خونش دعوتمون نمیکنه.

حتی نشده یکبار شام یک املت خونش بخوریم و برگردیم.

من و خواهر متاهل دیگم، هر بار به اصرار مامانم رفتیم خونش و ۱۱ شب برگشتیم از گرسنگی در حال ضعف بودیم.

بعدشم که مامان میاد خونم، میگه مثلا ما قرمه سبزی خیلی خوردیم. یه غذای جدید درست کن. 

خیلی خجالت میکشم جلوی شوهرم

تعداد رای : 21
نظرسنجی
خیر
20
95%
بله
1
4%
یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما حق دارین ادم خودشو هم نمیتونه ده روز تحمل کنه چ برسه ب مادر و خواهر

وای ممنونم .

خواهر و مادر و داداشای نوجوونم که به شدت با هم درگیرن.

عزیزم رکککک بهشون بگو چه بی احساس😡

من اخیرا غیر مستقیم به مامانم فهموندم.

ولی اصلا واسشون مهم نیست.

میگن چون اوضاع مالی همسرم رو به راهه، جونشون درآد.

اینو به خنده هزار بار گفتن.

با اینکه اصلا بحثل پول نیست.

به خدا خسته میشم.

مثلا مامانم با آبجیم و داداشام میرن بیرون، میگن تو بمون خونه که شب غذا داشته باشیم

من اخیرا غیر مستقیم به مامانم فهموندم.ولی اصلا واسشون مهم نیست.میگن چون اوضاع مالی همسرم رو به راهه، ...

خواهرم یکم به خودت نجنبی هم شوهرت صداش درمیاد هم خانواده ات میخورنت و ازت سواستفاده میکنن احترام خانواده به جای خود اما اینقدر بهونه بیار تا دلسرد بشن نیان هر وقت خاستن بیان بگو بیرونم یا دعوتم جایی یااااا اینکه خودتم ناهار و شام بروووو خونشوووون چرا نمیری اخه وقتی میدونی اهل دعوت کردن نیستن تو ام مثلشون پروووو باش

فعسی ان تکرهوا شیئا و یجعل الله فیه خیرا کثیرا...♡

سعی کن برای زندگیت چارچوب داشته باشی 

چارچوب زندگی تو همسرت و بعدا که مادر بشی بچهاتن تنها کسی که باید همیشه مراقب هم باشید همینا هستید 

درجه اول همسرت 

بعد از اون بچها

بعد پدر و مادرتون 

ودر اخر خواهر و برادراتون 

باید در اولویت بندی چهارچوب زندگیت باشن 

و رفت و امد همیشگی و مدام زیادی حتی اگه قصرم باشه خونت بازم خسته میکنه نه تنها شما بلکه همسرتونم خسته میشه و احترامها کم کم و کمتر میشه 

پس سعی کنید در زندگی مقررات داشته باشید و خانوادتون اگر میخوان به منزل شما بیان و مثل مهمون رفتار کنن نهایت هفته یکبار حالا فوقش از صبح بیان شب برن نه بیشتر چون نظم زندگی شما و همسرتون ب هم میخوره 

پس اول ب ارامش خودت و همسرت فکر کن بعد خانواده اونم خانواده ای که توقع دارن چون شوهرت داره هیچوقت کم نزاره یا منو بدن و همه جام بهم ریخته کننو کلیم بمونن 

من خانوادم خیلیییی کم میان اونم میگن بزار خودمون میایم کمکت یا یه چی ساده درست کن

خواهرم یکم به خودت نجنبی هم شوهرت صداش درمیاد هم خانواده ات میخورنت و ازت سواستفاده میکنن احترام خان ...

خونش که یکبار شام وایستادم اینقدر طعنه زد ، همون غذا زهر مارم شد.

هر لقمه رو میخوردم انگار دارم کوفت میخورم.

صدای شوهرم خیلی وقته دراومده.

مثلا من وسایلای مراقبت پوستی وارداتی و گرون سفارش میدم.

خواهرم جلوش همه رو پهن میکنه روی میز و روزیکه میره من مجددا باید سفارش بدم.

اینقدر شوهرم عصبانی میشه

سعی کن برای زندگیت چارچوب داشته باشی چارچوب زندگی تو همسرت و بعدا که مادر بشی بچهاتن تنها کسی که بای ...

اولویتم شکر خدا همینه.

اما...

من ۴ ساله از شهر خودم اومدم مشهد و خونمون خیییییییبلی کوچیکه ولی مجهز.

ولی خونه شهرستان که بزرگه  رو نفروختیم چون مزاحم بقیه نباشیم و مامانم اصلا میزبان من نیست. ولی مامانم میگه من میام مشهد خونه ندارم و...

خوب بیان ۳ روز وایسن.

۱۰ روز میمونن. شوهرم میگه خجالت نمیکشن توی خونه ۷۵ متری میان تلپ میشن و نمیتونم راحت شب برم سرویس.