2821
2789
عنوان

عمه شوهرم ...

441 بازدید | 15 پست

این جنابعالی خیلی غیر مستقیم رو اعصابم رژه میره آخه دخترش قبلن شوهرمو میخواست ولی شوهرم نمیخواستش اومد منو گرفت  حالا زنگ زده میگه دخترم از یه لباسی خیلی خوشش اومده حدود۳ وپونصد پولشه (و منی که گرونترین لباسم ۹۰۰ تومنه )زنگ زدم شوهرت ازش ۳ وپونصد گرفتم دستش درد نکنه که داددخترمو خیلی خوشحال کرد 😒... شما بودین چیکار میکردین ؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بی خود میگه. داره فتنه انگیزی میکنه که میونه تو و شوهرتو به هم بزنه یه وقت تحت تاثیر حرفاش با شوهرت بحث نکنی 

بلکه شوهرت رو بیشتر بهش محبت و ابراز علاقه کن 

مراقب باش تازه فتنه شروع شده 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
بی خود میگه. داره فتنه انگیزی میکنه که میونه تو و شوهرتو به هم بزنه یه وقت تحت تاثیر حرفاش با شوهرت ...

عوضیه دور واطرافم فقط سم ریخته شده فقط سم ....زنگ زدم شوهرم گقته غلط کرده اینجور گفته زنگ زد جوابشو نده

میگفت به من نگفت پول رو برای چی میخاد 

عوضیه دور واطرافم فقط سم ریخته شده فقط سم ....زنگ زدم شوهرم گقته غلط کرده اینجور گفته زنگ زد جوابشو ...

ابجی خوب گوش کن 

داره فتنه انگیزی میکنه زندگیتو به هم بریزه مشکلشم  به خاطر اینه که شوهرت به جای دختر اون اومده با تو ازدواج کرده 

خیلی مراقب باش ساده بازی در نیاری  تحت تاثیر حرفاش با شوهرت بحث کنی چون اون هدفش دقیقا اینه تو رو تحریک بکنه بندازه به جون شوهرت سیاستمدار و رند باش 

با سیاستهات نقشه اش رو نقش بر آب کن 

این برنامشو احتمال داره حتی چن سال هم ادامه بده تو هم  تا آخرش  پاش وامیسی 

دیگه دستش برات رو شده مراقب باش 

سادگی نکنی سر حرفاش با شوهرت بحث کنی 

طرف شوهرتو میگیری کوتاهم نمیای 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
ابجی خوب گوش کن داره فتنه انگیزی میکنه زندگیتو به هم بریزه مشکلشم به خاطر اینه که شوهرت به جای دختر ...

بخدا خسته شدم هرکدوم داره به طریقی از شوهرم میکنن چه مادرش چه خواهرش چه عمه ش هیچکدومشونم قد یه ارزن اهمیتی براش قائل نیستن

بخدا خسته شدم هرکدوم داره به طریقی از شوهرم میکنن چه مادرش چه خواهرش چه عمه ش هیچکدومشونم قد یه ارزن ...

توی این وضعیت فعلا کاری به بقیه نداشته باش 

مواظب اون عمه اش و فتنه اش باش 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز