2777
2789
عنوان

شوهر لاغر

1888 بازدید | 15 پست

دوستان خواهش میکنم کمکم کنید 

یه سوال دارم یه خواستگار دارم شرایطش خوبه اما خیلی لاغره ژنتیکی لاغره ، میترسم بعد به مشکل بر بخوریم آخه همش دوست داشتم یه شوهر چهارشونه و هیکلی داشته باشم سن منم ۴۰ هست فرصت ازدواج کمه می ترسم ردش کنم بعد دیگه موقعیت ازدواج برام پیش نیاد و میترسم قبول کنم بازم بعد ازدواج خوشم نیاد از لاغری و بدنش

چیزی ک با باشگاه درست میشه چرا میخای رد کنی

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چیکارش کردی؟!😂شوهر من یکم پر شده ولی اونجوری که میخوام نه هنوز لاغره حتی ۷۰ هم نمیشهفرصت باشگاه رفت ...

هیچی هی غذا پختم هی خورد😂😂

خودم 40 تا اضافه کردم🫣😢😢

خودش میگه رابطه بهم ساخته🫠😆

🌹🌹🌹
هیچی هی غذا پختم هی خورد😂😂خودم 40 تا اضافه کردم🫣😢😢خودش میگه رابطه بهم ساخته🫠😆

😂😂

شوهر من کلا اشتهاش کمه

میاد خونه میگه وااااای چی داریم دارم از گرسنگی میمیرم بعد بازم کم میخوره

ولی عاشق میوه‌ست جای شام و ناهار هم بدی میخوره

😂😂شوهر من کلا اشتهاش کمهمیاد خونه میگه وااااای چی داریم دارم از گرسنگی میمیرم بعد بازم کم میخورهول ...

شوهر منم همین بود

با سبزی و سالاد و سس و اینا کم کم بهتر شد

🌹🌹🌹