2777
2789

دومم است بعد  پسری ک باعاش در ارتباطم میگ 10 میام عقد میبندم پسره هم وضع مالی صفره  مامانم مبگ الکیه بلاکش کن یا سیمکارتت عوض کن اگر میخواست عقد کنه الان میومد دنبال کارا آزمایش مشاور و... همون 10ک نمیشه دیونم کرده پسره زیاد دروغ میگ ولی جوری نیست که قول الکی بده  چند بارم مامانش زنگ زد مامانم قطع  کرد 

من دو بارم سابقه خودکشی دارم حوصله تیکه ها مامانمم ندارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بار دوم اشتباه نکن بار اول طلاق گرفتی ازش درس بگیر سمت آدم اشتباه نرو دیگه ، برو سمت آدمی که بتونی کنارش زندگی کنی ن دوباره برگردی بزار صدسال بگذره تو سری خور بشی ولی کاری نکنی به ضررت باشه

عزیزم اول پیش روانسناس برو روحت درمان بشه بعد ازدواج کن وقتی طرف وصعش صفره چرا ازدواج کنی باهاش. پس فردا سر شرایط سخت میخوای خودکشی کنی؟  اول درمان کن خودت بعد ازدواج کن اونم با کیکی که پس خرج بربیاد پسدی که با وضع صفر مبخواد زن بگیره عقل تو سرش نیست

چه مامان عاقل و خوبی داری

خب راست میگه مامانت

ازدواج دوم که بازیچه نیست

مشخصه مورد خوبی نیست

حالا چرا خودکشی 

مردم طلاق میگیرن جشن میگیرن

مجبور نیستی با هر کسی ازدواج کنی

اصلا مجبور نیستی ازدواج کنی  تا مورد خیلی خوب پیش نیاد

گلم دلیلت چیه برا ازدواج با این پسره؟ وضع مالی صفر، دروغگو

توهین ابنا هم چند بار کرده تو اگر خوب بودی شوهر اولت نگهت  میداشت چی تو خودت دیدی من چند تا دوست دختر داف و خوشگل داشتم ولشون کردم وضع مالی هم صفره پلی وابستشم خیلی دوستش دارم

چون ازدواج دومته میخوای هر کی از راه اومد زنش بشی؟طرف دروغگو بی مول بیکار هیچی نداره چه ملاکی داره؟

یه بار آسیب دیدی باید حواستو بیشتر جمع کنی از چاله خودتو نندازی تو چاه

من آیینه تو هستم...

چون وابستش شدی بدی هاش و رفتاراش بی پولیش به چشمت نمیاد 

وارد زندگی باهاش که شدی تازه چشمات باز میشه که اون وقت خیلی دیره 

سابقه ازدواج داشتی دیگه سرد و گرم زندگی رو چشیدی 

حواستو جمع کن 

توهین ابنا هم چند بار کرده تو اگر خوب بودی شوهر اولت نگهت میداشت چی تو خودت دیدی من چند تا دوست دخت ...

مجبور نیستی به هر قیمتی ازدواج کنی

از چاه می افتی توی چاله

مخصوصا که میگی ازدواج دوم هست

باید عاقلانه تر تصمیم بگیری و انتخاب کنی

عاقل باش 

احساسی تصمیم نگیر

آویزون این پسر هم نباش و بهش فشار نیار 

عجله نکن

بزار بهتر همو بشناسید 

همین الان داره سرت منت میزاره بعدا چی میشه 

اگه هم اوکی شد قبلش باهاش اتمام حجت کن و بگو شرایط منو دیدی و پسندیدی بعدا دبه نکن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز