2821
2789
عنوان

سونو گرافی

119 بازدید | 14 پست

امروز رفته بودم سونو بعد سه ساعت نوبتم شد رفتم رو تخت دارز کشیدم دستگاه رو که گذاشت رو شکمم بهم گفت بچت پشت کرده  و نچرخیده برو فردا بیا یعنی مشکلی داشته ؟ کسی بوده اینطوری شده باشه ؟

🤍🕊️

چن هفته هستید؟؟؟

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه قل خورده به اونور هی میگم ابمیوه و کیک بخورین بچه کیف کنه بیدار شه😁

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..
۱۸ هفتهکه دیگه قشنگ بزرگه باید زود تکون بخوره بچرخه یه چیزی میخوردی؟تو ان تی جنسیتش رو نگفته بود؟

احتمالی یه چیزی گفتن ولی گفت باید تا این سونو صبر کنم که دقیق تر بگن 

🤍🕊️
خوردم دوتا اب میوه با کیک خوردم که از شیرینیش سرم درد گرفت

ای نی نی خوابالو اشکال نداره حالا فردا میری باز

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..
2823
2791
2779
2792