2777
2789

کم کردن نون و برنج حذف شیرینیجات و هله هوله چیپس و پفک و کاکائو پیاده روی روزانه

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

مصرف گوشت گوساله و گاو و روغن نباتی،ماکارونی،برنج، قندهای صنعتی، ترشیجات،لبنیات مانند دوغ و ماست بدون مصلحات آن،تنقلات مانند پفک،چیپس، آبمیوه صنعتی، فست فودها و در نهایت مرغ اگر بطور نامناسب و بمقدار زیاد مصرف شود

ویژگی رفتاری مانند حرص خوردن،کینه جویی،استرس پذیری و بدبینی و شاخص شاد زیستی پایین موجب تحریک تخمدانهای پلی کیستیک میشود

تغذیه نامناسب،حمام رفتن در زمان پریودی،نشستن روی زمین سرد،مرطوب ماندن محیط شکم به خصوص اطراف رحم،فعالیت های پرفشار مانند ورزش های سنگین برای افراد دارای تخمدان پلی کیستیک ممنوع است

🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول ویتامین های بدنت رو چک کن . شاید بخاطر کمبود یکی از ویتامین هاس. بعد کم کم شروع کن عادتهای مفید اضافه کردن به زندگیت .اولیش صبح زود بیدار شدنه. صبحونه درست حسابی خوردن. پیاده روی یا ورزش 

عزیز ورزش فقط پیاده روی هوازی نمیشه انجام داد

چرا هر ورزشی که تپش قلبو می‌بره بالا میشه

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

اول ویتامین های بدنت رو چک کن . شاید بخاطر کمبود یکی از ویتامین هاس. بعد کم کم شروع کن عادتهای مفید ...

اره الان چند روزه ۷صبح بیدار میشم ورزش میکنم صبحانه میخورم 

من سس و نوشابه و قند و شکر و روغن جامد و کره و جانک فود رو کاااااااااملا حذف کردم 

کربوهیدراتمم کمه

بیشتر انرژیم رو از مغزیجات و گرمیجات میگیرم ( خرما ، ارده شیره انرژی بار)

پروتین و فیبر و پتاسیم هم زیاد استفاده میکنم در طول روز

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
ببخشید باعث نازایی میشه تنبلی تخمدان

ن بابا درمان میشه ب راحتی طول درمانشم دو سه ماه تا نهایتا ۶ماهه اونم اگر خیلی شدید باشه

خیلیا با وجود تنبلی هم باردار شدن

خدا بخواد میشه

🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴