2777
2789
عنوان

خواهرمو دوسالمو امروز

219 بازدید | 19 پست

تو رو خدا سرزنش نکنید کسی خونمون نبود منم رفتم حموم یه چیزی بردارم خواهرم درو قفل کرد منم هم درس داشتم هم کسی خونه نبود نتونست درو باز بعد کلی کلنجار رفتن  درو باز کرد منم عصبانی بودم زدمش الان عذاب وجدان دارم چیکار کنم

درخواست دوستی قبول نمیکنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فوقش یه دعوای کوچیک میکردی نه که بزنیش 

اون بچس

دختر خودم تا حالا چندبار پشتم درو قفل کرده

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
فوقش یه دعوای کوچیک میکردی نه که بزنیش اون بچسدختر خودم تا حالا چندبار پشتم درو قفل کرده

آره اشتباه کردم من زود عصبانی میشم الانم پشیمونم 

برو ازش عذر خواهی کن میتونی بری مغازه بستنی چیزی بخر واسش

ازش عذر خواهی کردم وخوراکی بردم براش ولی عذاب وجدان ولم نمیکنه کاش نمیزدمش

وااای منم واسم پیش اومده

دخترم در دستشویی رو از بیرون میبست ولی باز میکرد.

یه بار در حمومو بست هرررچی گفتم باز نکرد نمدونم چرا نمیتونست باز کنه 😕 با اینکه عین در دستشویی بود. وقت نهار گذاشتن هم بود باباشم میومد خونه نهار آماده نبود یه اعصاب خوردی دیگه، منم عصبانیییی 😤😤😤 انقدر زور زدم دستگیره ی در شکست اومدم بیرون 😕😕😕😕 سرش داد زدم

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!