2777
2789
عنوان

یه لحظه میاین؟

231 بازدید | 13 پست

سلام دوس جونیا میشه کمک کنین

دوستم دو ماهه عروسی کرده ولی هنوز نتونسته بطور کامل با همسرش رابطه برقرار کنه هر طوری اقدام میکنن اصلا نمیشه خیلی داره عذاب میکشه میتونین ی راه حل بدین؟ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا مشکل واژینیسموس داره.یه سری ورزشا هست باااید انجام بده دوست منم همینطور بود با این ورزشا الان بعد ۵ماه تونسته

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

من موندم چرا به جای دوست و خواهرو همسایه تاپیک میزنین یعنی وافعا اونقدر سواد نت و کامپیوتر ندارن خودشون بیان عضو بشن مشکلشون بگن این سوال همیشه خدا تو ذهنمه

اگر به واسطه استفاده از کالایی فکر می کنید طبقه اجتماعی شما تغییر کرده است بدانید که یک تازه به دوران رسیده هستید.

من موندم چرا به جای دوست و خواهرو همسایه تاپیک میزنین یعنی وافعا اونقدر سواد نت و کامپیوتر ندارن خود ...

من عذر میخوام ولی اصلا عضو نی نی سایت نیست از من کمک گرف منم تجربه کافی نداشتم واسه همون گفتم اینجا بپرسم 

من عذر میخوام ولی اصلا عضو نی نی سایت نیست از من کمک گرف منم تجربه کافی نداشتم واسه همون گفتم اینجا ...

بهتره برند پیش یک روانشناس متخصص سکس تراپی یا حتی برخی متخصصین زنان هم در این زمینه کمک میکنن ایشون مشکل واژینیسموس دارند و با یکسری آموزش و مشاوره مشکل شون حل میشه

ذهن احمق مانند مردمک چشم می ماند,هرچقدر نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر میشود.