2777
2789
عنوان

خیانت شوهر

116 بازدید | 6 پست

سه سال پیش فهمیدم داره با کسی چت میکنه ولی محتویات چتو ندیدم اولش انکار کرد ولی چون گوشیو رو ازش گرفتم هر دروغی که میگفت با مدرک خلافشو ثابت میکردم

تا بلاخره انکار کرد که در حد چت بوده و ۶ ماه بیشتر نبوده

من بچه کوچیک داشتم از اونورم اگه میخواستم برم میتونست ازم بگیره بچه رو پس موندم و حق حضانت بچمو گرفتم

همه چی خوب بود تا قبل از اون کارش هم همه چی خوب بود کلا اوایل ازدواج مشکل زیاد داشتیم جر و‌بحث و...من اون موقع ها خیلی غیر منطقی  بودم و بیشتر به خاطر صبوری همسرم تونستیم جمع کنیم زندگی رو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینا رو گفتم که بگم همسرم مشکلی نداشت و یه همسر ایده ال بود تا اینکه بعد زایمانم دچار افسردگی شدم و اون موقع با کارش اون ضربه رو بهم زد که هنوز که هنوز اثراتش مونده

خلاصه بهم برگشتیم نه براش اخم کردم نه چیزی زندگیو ادامه دادیم و خیلی بهتر از قبل شد تا اینکه چند روز پیش یه حس بدی اومد سراغم و یکم دقیق شدم تو کاراش و رفتم سراغ گوشیش پستای اینستا رو که سیو کرده بود دیدم یکی از پستایی که سیو کرده بود یه پلاک طلا بودکه روش نوشته بود تو مرا جان و جهانی

روز بعد که رفتم‌نگاه کردم دوباره دیدم از سیوی درش اورده و دیکه پسته نیست

تاریخ سیوش هم تقریبا حول و‌حوش تولد دختره بود البته اینا حدسیات خودمو چون پرفایل دختره عکس تولدش بود از چند وقت پیش

بعد دیدم تو‌وات که مثلا انلاینه من از کنارش رد میشم سریع میاد بیرون و چند مورد این‌مدلیه دیگه و اینا باعث شد که حسم بگه بازم ارتباط داره باهاش 

ولی خب چیزی قطعی ندیدم 

الان موندم چجوری خودمو اروم‌کنم چجوری صبوری کنم بلکه بتونم مدرکی پییدا کنم

اینم بگم همسرم تو خونه با گوشی کار نمیکنه زیاد رمز برای گوشیش نداره به من محبت میکنه کلمات عاشقانه میگه با بچمون کلی وقت میگذرونه یعنی تو رفتارش چیز مشکوکی‌نمیتونی پیدا کنی ولی‌خوب من احساس میکنم از زرنگیشه چون اون زمان هم که چت میکرد هیچ تغییر رفتاری نداشت

اینم بگم کار شوهرم جوریه دو هفته دوره ازمون یعنی جای شک میمونه 

و‌اینکه جایگاه اجتماعی بالایی داره و هر دختری بی سر و‌پایی به نحوی میخواد نزدیک شه بهش

با این اوصاف دنبال راهیم که بتونم ثابت کنم و دس بچمو بگیرم و برم

و از یه طرفم‌میگم زندگی که کلی براش زحمت کشیدم و دو دستی تقدیم یکی دیگه کنم؟

از طرفی دوسش دارم 

از طرفی نمیخوام‌ بمونم چون این شک‌و دودلی مث خوره وجودمو میخوره

کلا اعتماد به نفسم‌صفر شده

خیلی خستم واقعا