2777
2789
عنوان

حذف تاپیک توسط خود کاربر

49 بازدید | 10 پست

بچه ها دیروز یه کاربر گفت که تا چندروز نیایم تو سایت که به نشونه ی اعتراضه 

الان بیاین همگی متحد شیم و تا ۴ روز نیایم تو سایت

@مونا_تهرانی  

ما_حذف_تاپیک_میخواهیم#  

حذف-تاپیک-حق-ماست#  

@مونا_تهرانی  

خانم تهرانی لطفا پاسخ گو باشید

بچه ها همه ایشونو تگ کنید و اون هشتگ هایی که زدم رو بزنید

قلب رو که حیوونم داره، مهم وجدانه که نصیب هرکسی نمیشه✨🙂‍↔️                            فمینیست✌🏻🩵_فوتبالی سرسخت⚽🤍   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش بشه

لطفا خانم تهرانی روتگ کنید

قلب رو که حیوونم داره، مهم وجدانه که نصیب هرکسی نمیشه✨🙂‍↔️                            فمینیست✌🏻🩵_فوتبالی سرسخت⚽🤍   

عاقا طرف ی سایت درست کرده بااین شرایط کسیو زور نکرده ک کسی میخواد بمونه براش سخته خب نمونه چراانقدر خودتو ادیت میکنید

نی نی پلاس و گهواره هم میشه سوالاتو پرسید امکان حدف هم هست

گلم ما هر کاری کردیم نشدتلاش نکن ما متحدنیستیم متاسفانه

واای آخه چرا متحد نمیشیم

من که قول دادم اگه همه متحد بشیم حاضرم تا یک ماه هم نیام تو سایت

عاقا طرف ی سایت درست کرده بااین شرایط کسیو زور نکرده ک کسی میخواد بمونه براش سخته خب نمونه چراانقدر ...

خب عزیزم ما اینجا برامون بهتره سوالاتمون رو بپرسیم و یکی ممکنه تو شرایط خوبی نباشه یه تاپیکی میزنه ولی بعدش پشیمون میشه میخواد حذفش کنه

خب عزیزم ما اینجا برامون بهتره سوالاتمون رو بپرسیم و یکی ممکنه تو شرایط خوبی نباشه یه تاپیکی میزنه و ...

خب بره نی نی پلاس  اونجاهم همچین جوی  داره

بلاخره سازنده سایت تصمیمش براینه ک تاپیکا حدف نشه بخاطر اینکه بازدید سایتش میره بالا

خب بره نی نی پلاس اونجاهم همچین جوی دارهبلاخره سازنده سایت تصمیمش براینه ک تاپیکا حدف نشه بخاطر ای ...

باید ببینن نظر اکثریت چیه،الان اکثر کاربرا میخوان که خودشون تاپیکشونو حذف کنن

من پارسال عضو سایت نبودم ولی خواننده خاموش بودم و خانم تهرانی قول حذف تاپیک رو دادن اما هنوز خبری نیست

@مونا_تهرانی  

📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌

سلام

اگر نسبت به وضع حذف تاپیک اعتراض دارین:

✅️ خانم ⬅️ مونا_تهرانی  ⬅️ رو تگ کنین و بهشون بگین.

❌️ نی نی یارها تگ نشن.

✅️✅️✅️ ۲۰ دیگه میشه یک سال که خانم مونا_تهرانی قول حذف تاپیک توسط خود کاربر رو دادن. 

(قول حذف تاپیک توسط خود کاربر تاریخ ۲۰ تیر ۱۴۰۲ )

ممنون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.