2777
2789

سلام عزیزم.گفتید فرزندتون ششم و میخواد بره سمپاد.اون تامیک قفله نمیتونم کامنت بذارم اینجا جوابشو براتون میذارم.بچه های ششم دوتا دفترچه ازمون دارن.اولی ۶۰سوال هوش تحلیلی که توی ۷۰دقیقه باید پاسخ بدن.دومی ۶۰سوال هوش تحلیلی که توی ۲۵دقیقه باید پاسخ بدن.هیچ سوال درسی ای نمیادبراشون.شرط مجاز شدن و دادن ازمون،معدل کل همش خیلی خوب باشه حتی یک خوب هم‌مجاز نیست.بهترین کتاب که باید باهاش شروع کنید کمپلکسه بعدش ای تی.از اول سال همراه باکلاسی که میفرستید،تست باید بزنه هرروز .اول سال تست اموزشی.وسط سال زماندار.اخرسالم مروری.اخراخرسالم جمع بندی و تست ازمون ازمون از کتابای ۳۱استان و سمپادیوم.بهترین کلاس که من بعنوان مشاور بچه هامو حتمابهش توصیه میکنم.کلاس استاد صابر دلاوری هست.چون هم حلالخور و دلسوزن هم قیمتاشون مناسبه هم سطحشون بالاس و قبولیاشون بسباربالاهست.هم مباحثو کامل تدریس میکنن.بچه های منم همیشه باهاش قبول شدن.بازم سوال دارید بپرسید

یه مشاور تحصیلی با دغدغه هایی متفاوت....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم.گفتید فرزندتون ششم و میخواد بره سمپاد.اون تامیک قفله نمیتونم کامنت بذارم اینجا جوابشو برا ...

سلام عزیزم قبل از هر سوال از شما بابت بزرگواری که کردید و وقتی که برای پاسخ دادن گزاشتید بسیار بسیار سپاسگزارم 🙏آقایی  که معرفی کردید  توی موسسه ای آموزشگاهی تدریس میکنن؟ یا انلاینه؟ددر هفته چند ساعت درس میده ؟ کلاس رفع اشکال داره؟ شما از موسسه آموزشی  موفقیت چیزی شنیدید؟ اونم میگن خوبه ولی از قیمتاش خبر ندارم

این کاربری متعلق به دونفر است .

سلام عزیزم قبل از هر سوال از شما بابت بزرگواری که کردید و وقتی که برای پاسخ دادن گزاشتید بسیار بسیار ...

عزیزم ایشون توی خود تیزهوشان درس میدادن و طراح سوالات بودن.توی همه موسساتم بودن الانم مدرسه روشنگران میرداماد هستن و موسسه prs.  الان هم مدیر موسسه خودشونن.کلاس آنلاین دارن.پنج شنبه هاست کلاساشون و گروه رفع اشکال دارن.و از همه نظرعالین من رو اسمش قسم میخورم.موفقین توی سئو گوگل خیلی خوب کارکرده و تا سرچ میکنی تیزهوشان میاد بالا.ولی عملکردش ضعیفه و استاداش هیچکدوم برند نیستن البته تاپارسال اینطوری بود امسالونمیدونم

عزیزم ایشون توی خود تیزهوشان درس میدادن و طراح سوالات بودن.توی همه موسساتم بودن الانم مدرسه روشنگران ...

میشه لطفا شماره ارتباطی که بتونم با ایشون یا گروهشون تماطس بگیرم بفرستید لطفا 

این کاربری متعلق به دونفر است .

میشه لطفا شماره ارتباطی که بتونم با ایشون یا گروهشون تماطس بگیرم بفرستید لطفا

این بله شونه @tizhooshan_virateach

این اینستا @hooshmovie

اینم‌شمارشون ۰۹۱۲۸۲۳۲۳۷۹ و ۰۹۰۲۴۴۸۱۶۷۵