lakm مدیر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 611 عنوان نامزدی🥺 | مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 32 پست بلاتکلیفی خیلی سختهی روز امید ی روز ترس از دست دادنن تنها بدن شوکه میشه ،خودتم میبازیخانواده ش گفتن بعد محرم عقد کنید ولی خودش هیچی نمیگه ،یبار گفت نمیخوام یبار میگه هرچی مامانم بگهنمیدونم مرگ راحت تره یا این استرس ک تو وجودم هر روز داره بیشتر میشه کتاب بخونید. در مورد جامعه شناسی ک موفق باشید 1403/03/30 | 04:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zoro99 عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 1067 من که بخاطر خودم نگفتم ولش کنم بخاطر اینکه شاید اون راحت بشه .رو حرف خانوادش نمیتونه نه بگه از ازدوا ... بلاخره تو رفتارش مشخص میشه اگ کسی کسیو نخواد آدم حسش میکنه انرژی و حس آدم هیج وقت دوروغ نمیگه به دریا بنگرم دریا تو بینم به صحرا بنگرم صحرا تو بینم به هرجا بنگرم انجا تو بینم اخه احمق برو کنار میخام جلومو ببینم
lakm مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 611 بلاخره تو رفتارش مشخص میشه اگ کسی کسیو نخواد آدم حسش میکنه انرژی و حس آدم هیج وقت دوروغ نمیگه تضاد وجود داره یبار اوکیه یبار دوری میکنه کتاب بخونید. در مورد جامعه شناسی ک موفق باشید
lakm مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 611 خب اگ نمیخوات دیگ اذیتش نکن من خودم نمیخوام پسرعموم ی دفه بهم پیام داد در حدی ازش بدم میومد ک بلاکش ... ایدالله خیری تو این قسمت ها وجود داشته باشه.صبر کردم ببینم تصمیمش چیه من تا حد ممکن سعی میکنم از دستش ندم کتاب بخونید. در مورد جامعه شناسی ک موفق باشید