2777
2789
عنوان

نامزدی🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اگه مستقیم نمیگه که نمیخوادت ، شاید بخاطر ناز کردنش هست ،میخواد سرسنگین باشه و سخت بدست بیاد بازم ...

مشاورم محل کارم بهش گفتم گفت یا بیارش یا از واتساپ و تلفنی میتونم  باهاش حرف بزنم

کتاب بخونید. در مورد جامعه شناسی ک موفق باشید
مشاورم محل کارم بهش گفتم گفت یا بیارش یا از واتساپ و تلفنی میتونم باهاش حرف بزنم

خب یه کوچولو توضیح بده ، دختره رفتارش چطوره باهات؟؟؟؟ بهت ابراز علاقه نمیکنه؟ 

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ای پرچمت ما را کفن ، وطن 🖤 türk 🐺

پیام ندید زیاد. هفته ای یکی دو بار ببینیدش.کلا ببینه ک سرگرم کار هستین. باید دلش تنگ بشه دیگه

دست شما درد نکنه .تاپیک قبل گفتن جدا شو ولی برعکس عمل کردم بهش بیشتر نزدیک شدم الان فقط مونده تصمیم بگیره

دست شما درد نکنه .تاپیک قبل گفتن جدا شو ولی برعکس عمل کردم بهش بیشتر نزدیک شدم الان فقط مونده تصمیم ...

ایشالا ک خیره. ولی با سفت و سخت چسبیدن هیچی درست نمیشه. بهش زمان بدین اگر قسمت باشه ک همه چیز به خوبی پیش میره

اره بنظرم یه مدت بهش زمان بده ، بزار فکر کنه

پنج شنبه قراره بره مشهد ،برگشت میرم پیشش و جوابمو میگیرم

ایشالا ک خیره. ولی با سفت و سخت چسبیدن هیچی درست نمیشه. بهش زمان بدین اگر قسمت باشه ک همه چیز به خوب ...

پناه بر خدا ک همه چیو سپردم ب خودش

اها شبیه داستان منه یجورایی

چندین بار خواستم کارمو ول کنم .و برم ی جای دور ولی تصمیم گرفتم باهاش حرف بزنم شاید عوض شد

مگه الکیه ک میگی ولش کنم مگ ب این آسونیاست چقدر راحت میگید برو ولش کن و  ازین حرفا

بابا دو کلوم باهاش حرف بزن حرف دلشو بپرس آقا.

شما میای اینجا با ما درمیون میزاری چه فایده؟ ما ک ریز و درشت رابطه تون رو نمیدونیم.. ما از دل اون دختر خبر نداریم...

هیچ چیز نیست که با حرف زدن نشه درستش کرد.  

نفس ی رابطه وقتی قطع میشه ک طرفین رابطه مشکلات و دلخوری و هرچی ک باعث میشه اذیت بشن رو باهم در میون نزارن و بجاش رفتارشون رو عوض کنن یا بخوان ترک کنن همو

به دریا بنگرم دریا تو بینم به صحرا بنگرم صحرا تو بینم به هرجا بنگرم انجا تو بینم اخه احمق برو کنار میخام جلومو ببینم  
مگه الکیه ک میگی ولش کنم مگ ب این آسونیاست چقدر راحت میگید برو ولش کن و ازین حرفابابا دو کلوم باهاش ...

من که بخاطر خودم نگفتم ولش کنم بخاطر اینکه شاید اون راحت بشه .

رو حرف خانوادش نمیتونه نه بگه از ازدواج هم خوشش نمیاد

چندین بار خواستم کارمو ول کنم .و برم ی جای دور ولی تصمیم گرفتم باهاش حرف بزنم شاید عوض شد

خب اگ نمیخوات دیگ‌ اذیتش نکن من خودم نمیخوام پسرعموم ی دفه بهم پیام داد در حدی ازش بدم میومد ک بلاکش کردم بدون هچ جوابی راستش ول اگ اون حرفایی ک بهم زد رو اثبات میکرد شاید نظرم عوض میشد شمام لگ واقعا عاشقشی اثبات کن ول افراط نکن