2777
2789
عنوان

عده زوجه

142 بازدید | 10 پست

الان تو درسم سه چهار بار سوالش تو جزوه بود میگم اصلا یعنی چی؟نوشته عده زوجه متوفی چقدر است بعدم جوابش میشه ۴ ماه و ده روز اصن مخم هنگیده بعضی چیزا و کلماتن اصن متوجهشون نمیشم کتابی چیزی هست کلمات و اینچیزا حقوق که سختن و معنی کرده باشه؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

زوجه اصطلاعا  یعنی زن

مختصرا :وقتی زنی شوهرش میمیره باید تا چهار ماه و ده روز بعد مرگ شوهرش برای ازدواج مجدد صبر کنه که این عمل را عده نگه داشتن زوجه میگویند

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
زوجه اصطلاعا یعنی زن مختصرا :وقتی زنی شوهرش میمیره باید تا چهار ماه و ده روز بعد مرگ شوهرش برای ازد ...

مرسی

رشتتون حقوق بوده؟کتابی سراغ ندارید که اصطلاحات حقوقی رو توضیح داده باشه؟

چه برای فوت همسر چه جدا شدن ، زن باید همین زمانی که گفتی رو ازدواج نکنه . به این زمان میگن عده نگه داشتن. محتوا و فلسفه اش هم اینه که نکنه زن از همسر سابق باردار بوده باشه. قدیما که آزمایش و این حرفا نبوده ، ازین بابته 

مرسیرشتتون حقوق بوده؟کتابی سراغ ندارید که اصطلاحات حقوقی رو توضیح داده باشه؟

اینها بیشتر اصطلاحات فقهی هستن و توی رساله مرجع تقلیدتون به طور کامل هست اونجاهم مطالعه کنین کافیه

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز