2777
2789
عنوان

عده زوجه

142 بازدید | 10 پست

الان تو درسم سه چهار بار سوالش تو جزوه بود میگم اصلا یعنی چی؟نوشته عده زوجه متوفی چقدر است بعدم جوابش میشه ۴ ماه و ده روز اصن مخم هنگیده بعضی چیزا و کلماتن اصن متوجهشون نمیشم کتابی چیزی هست کلمات و اینچیزا حقوق که سختن و معنی کرده باشه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زوجه اصطلاعا  یعنی زن

مختصرا :وقتی زنی شوهرش میمیره باید تا چهار ماه و ده روز بعد مرگ شوهرش برای ازدواج مجدد صبر کنه که این عمل را عده نگه داشتن زوجه میگویند

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
زوجه اصطلاعا یعنی زن مختصرا :وقتی زنی شوهرش میمیره باید تا چهار ماه و ده روز بعد مرگ شوهرش برای ازد ...

مرسی

رشتتون حقوق بوده؟کتابی سراغ ندارید که اصطلاحات حقوقی رو توضیح داده باشه؟

چه برای فوت همسر چه جدا شدن ، زن باید همین زمانی که گفتی رو ازدواج نکنه . به این زمان میگن عده نگه داشتن. محتوا و فلسفه اش هم اینه که نکنه زن از همسر سابق باردار بوده باشه. قدیما که آزمایش و این حرفا نبوده ، ازین بابته 

مرسیرشتتون حقوق بوده؟کتابی سراغ ندارید که اصطلاحات حقوقی رو توضیح داده باشه؟

اینها بیشتر اصطلاحات فقهی هستن و توی رساله مرجع تقلیدتون به طور کامل هست اونجاهم مطالعه کنین کافیه

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد