2777
2789
عنوان

زیادی سطح بالا بودن هم خوب نیست..

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 37 پست

آدم سطح بالا دیگران رو با خودش برابر میدونه 

ما همه از خاکیم اسی

ما همه از آن خداوندیم و به خداوند بازمیگردیم 

این همه غرور یکجا بدجوری اذیتت میکنه

تو نهایتا بابای پولدار داری یا درس خوندی یا کار میکنی

اون دخترهای فامیلتون بر اساس جبر زمانه اینها رو ندارن

آیا این تو رو از اونها بالاتر میبره؟

درس و کار ارزشمند هستن، اما باعث نمیشه بقیه انسان ها رو از خودمون کوچکتر ببینیم. هرکس در زندگی چیزی داره که دیگری نداره

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

چجور مهندسی؟ سر کار بودن؟ماهرکی دیدیم یه مدرک لیسانس گرفته دستش میگه مهندسم بعدم تو همین کارخونه ها کار میکنه به عنوان کارگر کارخونه 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیو تخریب کردم؟ ادم جرات نداره یه تاپیک بزنه.فقط گفتم خواستگار دوستام بیشتر از منه میشه تخریب اونا؟

عزیزم داری میگی خواستگار های من مهندس و پرستارن و اونا کارگر! بردن همین لفظ نشونه بی احترامیِ

'به جز قوم شوهر که ویرانگرند بنی آدم اعضای یکدیگرند' 

کار اونا اشتباهه میان میگن فلان قدر خواستگار دارم و... . اصلا اینا به قضیه ربطی نداره . از ی طرف حرف قشنگی نیست میخواید بگید کیفیت خواستگار شون پایینه چون کارگر و کسی که شغل آزاد داره خواستگارشونه  . 

یه نظر خودم اگه بحث مقایسه باشه اول خدا ترس بودنه بعد احترام ، نمیگم شغل و چهره مهم نیستا چرااا خیلی مهمه اما نه در حد موردایی که گفتم و بشه ملاک اصلی مقایسه

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

خودتونو دست بالا میدونید که اخرم تا پیری رو دست خانوادتونید

تفکر ادما نسبت به ما چیزی هست که ما واقعا خودمون هستیم نه چیزی که خودمون میدونیم منم نظر بقیه رو گفتم نه خودم!

از تاپیک هاتون هم مشخصه.

تهش سیاهی و تاریکی مطلق نوری نمیبینم حتی ذره‌ای..
کار اونا اشتباهه میان میگن فلان قدر خواستگار دارم و... . اصلا اینا به قضیه ربطی نداره . از ی طرف حرف ...

خب شغل مهمه رو اینده خودتو و بچه هات تاثیر میزاره کی گفته مهم نیست؟

درستع همه مشاغل قابل احترام هستن ولی همه بهتر نیستن.

چجور مهندسی؟ سر کار بودن؟ماهرکی دیدیم یه مدرک لیسانس گرفته دستش میگه مهندسم بعدم تو همین کارخونه ها ...

سر کار بود خونه و ماشین و همه چیز هم داشت شما نگران نباش

عزیزم داری میگی خواستگار های من مهندس و پرستارن و اونا کارگر! بردن همین لفظ نشونه بی احترامیِ

من اینجا مقایسه شغلی راه ننداختم اصل مطلب یه چیز دیگه بود مه اونا به من پز میدن ما خواستگار داریم تو نداری منم خواستم خواستگارهاشون رو بگم😄😅

سر کار بود خونه و ماشین و همه چیز هم داشت شما نگران نباش

آره واضافه میکنم حتما خیلی هم شانس داشت که تو جواب مثبت ندادی بهش🤣🤣🤣

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

خودتونو دست بالا میدونید که اخرم تا پیری رو دست خانوادتونید

زشته این چه حرفیه! 

رو دست خانواده موندن خیلی بهتر از ازدواج هایی هست هیچی توش نیست .بعضیا فقط ازدواج میکنن که بگن ازدواج کردن و دهن مردم و ببندن مثل خیلیا....

زشته این چه حرفیه! رو دست خانواده موندن خیلی بهتر از ازدواج هایی هست هیچی توش نیست .بعضیا فقط ازدواج ...

منظور منم از تاپیکم همین بود که گویا دوستان چیز دیگه‌ای برداشت کردن😄😅

هی پز میدن ما خواستگار داریم ولی کل خواستگارهاشون رو بزاری رو هم هر کدومشون یه جاشون میلنگه😄

خب شغل مهمه رو اینده خودتو و بچه هات تاثیر میزاره کی گفته مهم نیست؟درستع همه مشاغل قابل احترام هستن ...

من خودم که گفتم خیلی مهمه .نگفتم مهم نیست . برای ایندم خودم برنامه دارم اتفاقا کارهای زیادی برای انجام دارم و انشالله بتونم بهشون برسم . 

درسته همه شغل های درست قابل احتراما .

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍