2777
2789

دستام شدید اگزما میزنه دکترم رفتم فایده نداشت تا دارو استفاده میکنم خوبه بعد ک قطع میکنم همونجوره دستمو با آب یا شوینده میشورم بدتر میشه تو آفتاب میرم بازم بدتر میشه نمی‌دونم چیکار کنم چن ساله هر کاری میکنم بهتر بشه اصلا انگار ن انگار 

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فلفل سیاه و فلفل قرمزو از غذات حذف کن راهش همینهمن بعد ازده سال فهمیدم

وای دقیقا همینارو هم خیلی میخورم حتی بدنمم بعد خوردن اینا جوش قرمز رنگ میزنه کلی😞

اگه بتونی بتامتازون یا کورتیزون خارجی گیر بیاری خوب میشه

برا ظرف شستن از دستکش استفاده کن، من اول یه جفت دستکش یبار مصرف میپوشم بعد دستکش ظرفشویی

یکم سخته ولی عادت میکنی

روغن کرچک و دم کرده چای سبز هم کمی به بهبودش کمک میکنه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

منم دست هام و انگشتهام اگزما داره تا دو روز بخوام بدون دستكش كار كنم يا كار خونه زياد انجام بدم ختي با دستكش، اگزما هام خودشون رو نشون ميدن و شروع به خاريدن ميكنه، خيلي كم ظرف ميشورم. تو ظرفشويي ميزارم. و در كل دستهام رو تحريك نميكنم

شوینده هم فقط محصولاته ave یا تاژ پریل و دورتو و خاکستر و اینجور چیزا اصلا

من فقط دورتو و خاکستر به دستم میوفته

پریل داغون میکنه دستمو، یکی دوبار پریل بزنم تا یه هفته قرمزه و میخاره

تاژم همینطور به دستم نمیاد

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
شوینده هم فقط محصولاته ave یا تاژ پریل و دورتو و خاکستر و اینجور چیزا اصلا

وای اصلا هر شوینده ای بهم نمیسازه الان شوینده تغییر کرده اینارو میزنم بدتر شده دستام یا کرم مرطوب کننده و آبرسان هر کرمی رو نمیتونم بزنم کمتر کرمی ب دستام می‌سازه

راستی یه خانومی از اشناها یبار میگفت شبا گلاب میزنم به دستام و میخوابم و خیلی خوب شده

گلاب و گلیسیرین میگفت

خواستی امتحان کن