2777
2789
عنوان

داغ عزیز دیدم

118 بازدید | 7 پست

امروز صبح خالم فوت کرد در واقع کشتن ش شکرت ثامن که محلول دیالیز خراب داد بهش بعد شیش ماه کشت خالمو مث ماه بود معصوم بود هیچکی ازش بدی ندید از خوبیش هرچی بگم کمه نشد ببریم کلیه پیوند بزنیم براش نداشتن زنده بمونه خدا ازشون نگذره...فردا خاکسپاریشه خودم پرستاریشو کردم بیمارستان اما فایده نداشت.چجور طاقت بیارم مث مادر بود..بگین چی براش بخونم امشب حالش خوب باشه؟براش نماز وحشت خوندم البته هنوز خاکش نکردن سه تا هم فاتحه کبیره دیگه چی بخونم ؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تسلیت میگم.  آرزوی آرامش برای ایشان و صبر و اجر برای شما دارم. سوره یس و ملک بخونید هر چند نفر که میتونید.  

بهترین زندگی رو تا روزی داشتم که نفس میکشیدی مامان.‌ از لحظه ای که رفتی تمام وجودم باهات دفن شد. دور مهربونیات بگردم که تمام زندگیم بودی. فقیر منم که ندارمت مادر   

من از تجربه خودم میگم تا خاک بشه فقط تسبیح ب دست صلوات قبل اینکه جنازه بیارن من دوتا مشت خاک برداشتم گرفتم دستم زیارت عاشورا دعا ذکر هرچی زمان شد خوندم فوت کردم رو خاک موقعی ک گذاشتن تو خاک قبل گذاشتن سنگ رفتم خاک ریختم رو کفن روزی ک خاک شد اذان صبح نشده من رفتم قبرستان شنیده بودم فشار قبر اون لحظه با وجود ترس زیاد میکوبیدم ب خاک دونه دونه اسم امام ها ب ترتیب دینمون چیه آخرین پیامبر کیه قبلمون کجاس همرو گفتم بعد تا اذان نشستم خوندن زیارت عاشورا و یاسین و ملک