2777
2789
عنوان

بچه ها در ماه چقد لباس می‌خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 30 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم عاشقه خریدکردنم.اون وسطاش واسه شوهرتم بخر اونجوری خیال خودتم راحت تره وبهت بیشترمیچسبه

آخه یکی دوبار براش تیشرت گرفتم یا شرت زد تو ذوقم که رستم چرا گرفتی من هیچی نمی‌خوام منم دیگه تمیگیرم

آخه یکی دوبار براش تیشرت گرفتم یا شرت زد تو ذوقم که رستم چرا گرفتی من هیچی نمی‌خوام منم دیگه تمیگیرم

بگو من دوس دارم توخونه لباس نوبپوشی.اگه مشکلی نداره وچیزی نمیگه توهم ناراحت نباش راحت خرج کن ولی یه مقدارشم پس اندازمخفی داشته باش همیشه

بگو من دوس دارم توخونه لباس نوبپوشی.اگه مشکلی نداره وچیزی نمیگه توهم ناراحت نباش راحت خرج کن ولی یه ...

اصلا ندارم مخفی پخفی افتضاحم افتضاحنه والله شوهرمو راضی نیست دزدکی خرید میکنم میگه ریش منو سفید کردی خودت روز به روز جوونتر و خوشگگلتر میشی😂

نمزدونم اصلا به طلا علاقه ندارم عاشق بدایجاتم افکارم شبیه دخترای مجرد ۲۰ساله س خیلی بدم میاد خودمم

عزیزم منم خودم از  طلا بدم میادد 

ولی بخررر بزار ی گوشه سرمایهه  ی زن حساب میشه 

وقتی توی ی جا گیر کردی 

اولین چیزی ک زودم میتونی بفروشی طلاعههه 

هرجقدر پول ب دستت میااد برو طلا بخرر 

مادر شوهر دوست من از جوونیش انقدر جمع کرده بود 

همه رو الان فروخته خونه خریده توی وضعیت بدیم بودن .

ک با این کارش ی سور جلو افتاد

من یه پست اینجاخوندم خیلی خوشم اومد نوشته بود تاحالا هیچ پولی روبدون اینکه اول پس انداز کنم خرج نکردم شماهم فکر کن باید مالیات بدی یه تومن بریز توکارت دیگه نمیگم حتما برای طلا باشه اماشاید خواستی یه هدیه برای مادرت بگیری ۲تومن توحسابت نباشه

اصلا ندارم مخفی پخفی افتضاحم افتضاحنه والله شوهرمو راضی نیست دزدکی خرید میکنم میگه ریش منو سفید کردی ...

منم آدم پس اندازنیستم واسه همین وام خونگی برداشتیم که مجبورشیم ب پس انداز.حقوقمونم زیادنیس لیزرمم وچندتا خرج دیگمم هست متاسفانه همه چی گرونه و دخل وخرج نمیخونه باهم

وای خیلی بده زیاد لباس خریدن هم کلی جا میگیره و هم عذاب وجدان میگیری بعدش ... من از بچگی زیاد برام لباس نمیخریدن چون بابام یه کارمند ساده بود و باید صرفه جویی میکردیم ولی چند سال پیش خونه مون اومد مرکز شهر و دسترسی به فروشگاه های لباس ساده شد و منم تا میتونستم لباس میخریدم و بعد از یه مدت عذاب وجدان میگرفتم... الان یه سه سالی میشه که سعی میکنم خودمو کنترل میکنم و فقط چیزی که لازم دارم رو بخرم... البته اینکه شاغل شدم و میدونم واسه پول درآوردن چقدر باید زحمت کشید هم بی تاثیر نبوده.