2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقااا منم بعد میدونی چیه من طوری ادامه میدم که تو فیلمه خودم یه نقشی دارم😂😂

اخ دقیقا کنار نقش موردعلاقم ادامه میدم سریالو اونم به عنوان نقش اصلی 🫠😂😂

دقیقاااا🤣🤣 بعد ساعت ها شده بخاطر سناریو خیالی خودم نشسته ام گریه کردم

اخ گفتی 😂🤣🤣🤣

من سر همین لاکپشت های نینجا یجوری بالا پایین می‌پریدم آخر مبل شکست تازه تموم نشد اونجا یه بار دیگه هم تیغه چرخ گوشتو پرت کردم تو تلویزیون 😂😂

الان آروم شدم ولی بعضی وقتا که ناراحت میشم تو خیالم ناخدا گاه صدام میره بالا مامانم میگه چتههههه بیا اینم بچم شانس ندارم که میزاره میره 

ولی لذتی که تو این کار هست تو هیچ کاری نیست ....

منم اینجوریم😁😁😁❤️

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

جدییییی این عالیههه اینجوری زندگی کردن یه سبک زندگیه خودش 😅🩵🩵

اره از بچگی اینجوریم🤣خیالباف

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

دقیقاااا 😂😂اصلا اونایی که خیالبافی نمیکنن رو نمیتونم درک کنم 🫠🫠

😁😁😁😁😁❤️💖 تاپیکامو ببین 

حتی صفحه دوم تاپیکامو چک کن